Quantcast

Περιοδεία Μητσοτάκη στην Αρκαδία - Θερμή υποδοχή σε Τρίπολη και Άστρος

Δεκτός με χειροκροτήματα από συγκεντρωμένους στην πλατεία της Τρίπολης έγινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αναφέρει ενημερωτικό σημείωμα της Πειραιώς σχετικά με την περιοδεία του προέδρου της ΝΔ στην Πελοπόννησο.

Από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρουν επίσης τα εξής: «Συνομιλώντας με νέους, αναφέρθηκε στα στοιχεία από τα exit poll της προηγούμενης Κυριακής που αποδεικνύουν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτο κόμμα στους νέους. «Να σπάσουμε τους μύθους ότι τάχα είναι άλλοι πρώτοι στη νεολαία», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης. Απαντώντας σε γυναίκα που του είχε ζητήσει «να κατέβει πιο χαμηλά για να αντιμετωπίσει τον Πρωθυπουργό», ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: «Επέλεξα να παραμείνω ψηλά και ανέβηκε και το κόμμα ψηλά».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αφού ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους πολίτες για τη θερμή τους υποδοχή, αναφέρθηκε στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές: «Βρισκόμαστε δύο μέρες πριν από τις περιφερειακές εκλογές. Την προηγούμενη Κυριακή έγινε το πρώτο βήμα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Μεθαύριο θα γίνει το δεύτερο βήμα και στις 7 Ιουλίου, με τη δική σας στήριξη, θα γίνει το τρίτο και οριστικό βήμα για να μπορέσουμε να χτίσουμε μια Ελλάδα πιο φωτεινή, πιο αισιόδοξη για όλους τους Έλληνες. Δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω, δική μου δουλειά είναι να ενώσω όλους τους Έλληνες».

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στο πρόσωπο του υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα. «Η Νέα Δημοκρατία και εγώ προσωπικά στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα, για να είναι ο επόμενος περιφερειάρχης», είπε χαρακτηριστικά, και συμπλήρωσε: «Γνωρίζω τον Παναγιώτη πολλά χρόνια. Είναι ένας άξιος αυτοδιοικητικός, ένας άνθρωπος που άλλαξε την όψη της Καλαμάτας, έχει φιλόδοξα σχέδια για την περιφέρεια Πελοποννήσου, και μπορεί να γνωρίζει ότι την επόμενη μέρα -εφόσον μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός στις 7 Ιουλίου- θα έχει έναν σύμμαχο στο Μέγαρο Μαξίμου, που θα στηρίξει ενεργά τις προοπτικές της Πελοποννήσου, όχι μόνο για κάποιους, αλλά για όλους».

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή για τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και στο Άστρος Κυνουρίας, όπου ήταν ο επόμενος σταθμός της σημερινής περιοδείας του κ. Μητσοτάκη στην Πελοπόννησο. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνομίλησε με τους πολίτες στην κεντρική πλατεία και περνώντας από το ΚΕΠ κουβέντιασε με τους εργαζόμενους. Στην σύντομη συνομιλία που είχε μαζί τους, αναγνώρισαν ότι τα ΚΕΠ ενισχύθηκαν κατά τη θητεία του ως υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ενώ ο κ. Μητσοτάκης από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι η ενίσχυση θα συνεχιστεί με την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.