Quantcast

Πλεύρης για την επίθεση: Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν

«Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν. Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν», ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης για την επίθεση με γιαούρτια που δέχθηκε χθες σε ταβέρνα στα Πετράλωνα, όπου είχε πάει για φαγητό με την οικογένεια του.

Συγκεκριμένα ο κ. Πλεύρης αναφέρει:

«Από τους μόνους που αισθάνομαι ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη είναι από τη Λένα, την κόρη μου Νίκη (13) και το γιο μου Κωνσταντίνο (8) που στοχοποιούνται για τις επιλογές μου. Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν. Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν».

Με οίδημα στο μάτι ο υπουργός Υγείας

Τη στιγμή της  επίθεσης στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη και την οικογένειά του περιέγραψε η ιδιοκτήτρια του μεζεδοπωλείου στα Πετράλωνα.

Ο Θάνος Πλεύρης γευμάτιζε με τη σύζυγο και τα δύο τους παιδιά, στα Πετράλωνα, μέχρι τη στιγμή που δέχτηκαν επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα.

Μιλώντας στο Mega η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας, είπε: «Ξαφνικά βλέπουμε έναν άνδρα να τρέχει κατά πάνω του και να του ρίχνει γιαούρτι. Ήταν με μεγάλη δύναμη και ήταν από κοντινή απόσταση οπότε τον βρήκε στο μάτι». «Η οικογένειά του τρομοκρατήθηκε, καθώς και τα παιδιά του. Αυτό μας σόκαρε περισσότερο», τόνισε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άγνωστος άντρας μετά την αιφνιδιαστική επίθεση στον υπουργό Υγείας, άρχισε να τρέχει.

 

Με ανάρτησή του, ο Θάνος Πλεύρης κατήγγειλε το περιστατικό  αναφέροντας:

«Μόλις τώρα Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι»

«Λαϊκό»: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Στην ανακοίνωση του νοσοκομείου «Λαϊκό» αναφέρεται:

«Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α ’’ΛΑÏΚΟ’’, κατά τα διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε στο πρόσωπό του με ρίψη λευκής ρευστής ουσίας παρουσία της οικογένειάς του.

Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού.

Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Εν συνεχεία ο Υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση.

Ο Αν. Διοικητής Ο Διοικητής Η Δ/ρια της Οφθ/κής Κλινικής

Παπαδάκης Δημήτριος Ροΐδης Θεοφάνης Μίχα Μαρία».