Quantcast

Πλεύρης στον realfm: Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα πάντα, θέλουμε τη συνεργασία των πολιτών

Ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θανάσης Πλεύρης, μίλησε στον realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

"Ο Πρωθυπουργός και στην κοινοβουλευτική ομάδα μας είχε πει ότι δεν επιθυμεί να καλλιεργούμε προσδοκίες και ημερομηνίες γιατί η πανδημία είναι ένα δυναμικό φαινόμενο. Θεωρώ λανθασμένη οποιαδήποτε πρόβλεψη που δεν στηρίζεται σε εκτιμήσεις των ειδικών και σε αποφάσεις της κυβέρνησης. Ειδικά για το Πάσχα κατά την άποψή μου, θα δούμε και τι αποφάσεις θα παρθούν, είναι πολύ σημαντικό το άνοιγμα του τουρισμού τον Μάιο. Θα πρέπει η χώρα να μην ρισκάρει μια διαδικασία να έχουμε μια κανονικότητα τους καλοκαιρινούς μήνες, προκειμένου να ενδώσει στη δικαιολογημένη κόπωση του κόσμου" ανέφερε.

"Όποια απαγόρευση κι αν υπάρξει, αν υπάρξουν 300.000 αυτοκίνητα στα διόδια τι μπορεί να κάνει κανείς; Δεν μπορείς να έχεις έναν αστυνομικό για κάθε αυτοκίνητο. Πρέπει οι πολίτες να πεισθούν να πειθαρχήσουν" περιέγραψε. "Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα πάντα, θέλουμε τη συνεργασία" είπε ο κ. Πλεύρης.