Quantcast

Πλεύρης: Τρομερή η αθλιότητα του Πολάκη να μπλέκει τη νεκρή μητέρα μου

«Η Βουλή πρέπει να απομονώσει τους αθλίους».

Ξέσπασε κατά του Παύλου Πολάκη ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης χαρακτηρίζοντας από του βήματος της Βουλής την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το πώς αυξήθηκε η περιουσία του υπουργού ως τρομακτική αθλιότητα.

Λίγη μόνο ώρα μετά τη σχετική δήλωσή του, ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στο θέμα και από την Ολομέλεια της Βουλής λέγοντας ότι η Βουλή πρέπει να απομονώσει τους αθλίους.

«Δυστυχώς το 2020 έχασα σε τροχαίο τη μητέρα μου. Έμεινε ένα μήνα διασωληνωμένη και είναι γνωστό.  Κι ενώ καταγράφεται στο πόθεν έσχες ότι είναι κληρονομιά τα αγροτεμάχια και τα σπίτια που είχε στη Λάρισα, κληρονομιά κι αυτά από τον πατέρα της έρχεται ο κ. Πολάκης να ρίξει λάσπη. Είναι γνωστό. Ακόμα και στο διαδίκτυο να μπείτε στο προφίλ μου τη φωτογραφία της μητέρας μου έχω ακόμα, τώρα που συμπληρώνονται δυο χρόνια. Είναι τρομακτική η αθλιότητα του κ. Πολάκη να μπλέκεται με τη μητέρα μου που σκοτώθηκε σε τροχαίο» είπε ο κ. Πλεύρης. 

Ο υπουργός Υγείας αναφερόμενος στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης του κ. Πολάκη είπε ότι αυτός ήταν που ως υπουργός πήρε δάνειο και ότι ο ίδιος δεν έχει άλλη επαύξηση της περιουσιακής του κατάστασης.

«Μακάρι να ζούσε σήμερα η μητέρα μου. Να μην την είχε χτυπήσει το αμάξι και να μην είχα τα ακίνητα. Δεν περίμενα να σεβαστεί τη μητέρα μου ο κ. Πολάκης . Εδώ δεν σεβάστηκε τη δική του και την κατέστησε μέρος της πολιτικής αντιδικίας» κατέληξε ο υπουργός Υγείας.