Προανακριτική: Aίτημα Παππά να ακούσει το ηχητικό της κατάθεσης Καλογρίτσα

Πλεύρης: Το αίτημα αποκαλύπτει πανικό. Έχουν στόχο να μην καταθέσει σήμερα ο κ. Καλογρίτσας

Αίτημα να ακούσει δια του συνηγόρου του το ηχητικό της χθεσινής κατάθεσης του Χρήστου Καλογρίτσα , κατέθεσε στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής ο πρώην Υπουργός Νίκος Παππάς αφήνοντας σαφείς αιχμές πως κατά την απομαγνητοφώνηση αφαιρέθηκαν από τα πρακτικά ουσιώδεις δηλώσεις και διάλογοι.

  Μεταξύ άλλων ο κ. Παππάς καταγγέλλει ότι στα πρακτικά δεν υπάρχει η ανάκληση εκ μέρους του κ. Καλογρίτσα προηγούμενου ισχυρισμού του ότι υπάρχουν sms , ούτε όμως και η σεξιστική -όπως κατήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ- επίθεση του Προέδρου της Επιτροπής  Σταύρου Κελέτση κατά της Θεοδώρας Τζάκρη με αναφορές σε κομμωτήριο.  Στο αίτημά του ο κ. Παππάς ζητά επί της ουσίας να γίνει αντιπαραβολή του ηχητικού με τα πρακτικά και να συμπληρωθούν σε αυτά όσες αναφορές έχουν απαλειφθεί. 

  Το αίτημα Παππά πυροδότησε νέο κύκλο μεγάλης έντασης στη συνεδρίαση. Η Νέα Δημοκρατία, δια του εισηγητή της Θάνου Πλεύρη αντέδρασε έντονα καταγγέλλοντας ως παρελκυστικό το αίτημα Παππά λέγοντας ότι αποσκοπεί μόνο στην αναβολή της σημερινής κατάθεσης Καλογρίτσα και αποκαλύπτει πανικό εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.