Ρ. Δούρου στο νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι»: Τοπική Αυτοδιοίκηση και άνθρωποι του ΕΣΥ κτίζουμε το μέτωπο της υγείας για όλους

Το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι 'Αγιοι Ανάργυροι» επισκέφθηκε η πρ. περιφερειάρχης Ρένα Δούρου. 

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερωθεί για την πορεία εγκατάστασης και λειτουργίας του Baby Κυκλοτρόνιου (προϋπολογισμού 2.5 εκατομμυρίων ευρώ ) καθώς και την κάμερα Ποζιτρονίων Pet CT (προϋπολογισμού 2 εκατομμυρίων ευρώ), που προμηθεύτηκε το νοσοκομείο μέσω του προγράμματος χρηματοδότησης για την στήριξη του δημόσιου συστήματος Υγείας ύψους 40 εκατ. επί διοικήσεως της Δύναμης Ζωής στην Περιφέρεια.

«Σταθερά η Δύναμη Ζωής στηρίζει το σύστημα δημόσιας υγείας», τόνισε η Ρ. Δούρου μετά τη συνάντησή της με τη διοίκηση του νοσοκομείου, προσθέτοντας: « Αυτό κάναμε πράξη όταν ήμασταν διοίκηση στην Περιφέρεια, το ίδιο κάνουμε και σήμερα, στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Στόχος μας να εγκατασταθούν και να λειτουργήσουν όλα τα μηχανήματα του προγράμματός μας για την υγεία των πολιτών. Ειδικά μάλιστα σήμερα σε περίοδο πανδημίας. Γιατί η Δύναμη Ζωής βρίσκεται στο πλευρό όλων όσοι δίνουν τον δύσκολο αγώνα για την υγεία όλων των πολιτών.

Χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Κτίζουμε όλοι μαζί, Τοπική Αυτοδιοίκηση και άνθρωποι του ΕΣΥ, το ευρύ μέτωπο της υγείας για όλους με ευθύνη, διαφάνεια, κοινωνική λογοδοσία».