Quantcast

Στα άδυτα των παρακολουθήσεων - Το άγνωστο παρασκήνιο με την υπηρεσία ασφαλείας επισυνδέσεων

Κλειστή ομάδα τριών ατόμων παρακολουθούσε τον Νίκο Ανδρουλάκη από τις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής. Οι συνδικαλιστές της ΕΥΠ ζητούσαν την απομάκρυνση του Παναγιώτη Κοντολέοντος από τον Ιούλιο του 2020. Θεσμική φυγή προς τα εμπρός ετοιμάζει η κυβέρνηση. Στις 24 Αυγούστου η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή.

Μια κλειστή, «σφραγισμένη» ομάδα περίπου τριών ατόμων είχε αναλάβει μέσα από τα άδυτα της ΕΥΠ στην Αγία Παρασκευή την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη, με νόμιμη μάλιστα επισύνδεση που έφερε την υπογραφή της αρμόδιας εισαγγελικής λειτουργού Βασιλικής Βλάχου.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

Σκληρή μάχη στη Βουλή!

Με μάχη πολιτικών αρχηγών για το φλέγον ζήτημα των υποκλοπών, το οποίο αναμένεται να μονοπωλήσει το περιεχόμενο των συνεδριάσεων για τους επόμενους μήνες, θα αρχίσει τις εργασίες της η Βουλή μετά τις θερινές διακοπές.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

«Διορθώνουμε και προχωράμε»

Στις πρώτες παρεμβάσεις για τη λειτουργία της ΕΥΠ προχώρησε η κυβέρνηση, ενώ το θέμα των υποκλοπών και της παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη παραμένει στο επίκεντρο. Παράλληλα, πάντως, έχει στραμμένο το βλέμμα της στην υλοποίηση του κυβερνητικού σχεδιασμού.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews