Στη Βουλή η κατάθεση Πικραμμένου - Αναφέρεται και σε πολιτικό πρόσωπο

Στη Βουλή διαβιβάζει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής   την κατάθεση που έδωσε ο Παναγιώτης Πικραμμένος, καθώς σε αυτήν προσδιορίζεται  πολιτικό πρόσωπο, που φέρεται να είχε ανάμειξη στην έρευνα  των Εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς  στην υπόθεση της Νοβάρτις.

Η μαρτυρία  του  αντιπροέδρου  της κυβέρνηση και επίτιμου  πρόεδρου  του Συμβουλίου της Επικρατείας,  λόγω της ιδιότητας , του κύρους και της διαδρομής του στο χώρο της δικαιοσύνης , έχει  ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξέλιξη της υπόθεσης. 

Η κατάθεση θα συσχετιστεί με τη δικογραφία που σχηματίζεται από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής, τα μέλη της οποίας διερευνούν  ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του  πρώην  αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι  ο κ. Πικραμμένος ήταν ένας εκ των 10 πολιτικών για τους οποίους η δικογραφία της Novartis διαβιβάστηκε στη Βουλή αλλά στη συνέχεια αρχειοθετήθηκε  από την Εισαγγελία Διαφθοράς ως προς το πρόσωπό του καθώς δεν προέκυψαν ενδείξεις τέλεσης αξιόποινων πράξεων.