Στη Μεσαρά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Ανθοδέσμη από ... τη «γουρλού» των Αγίων Δέκα

Συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, που αυτή την ώρα βρίσκεται στην Αγία Βαρβάρα και ενημερώνεται από το Διευθυντή του ΟΑΚ Γιώργο Αγαπάκη για την εξέλιξη του έργου της Μεσαράς.

«Εύχομαι την επόμενη φορά που θα έρθω εδώ να είναι ολοκληρωμένο το έργο», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Η ανθοδέσμη και οι ευχές

Ο πρόεδρος της ΝΔ, στους Αγίους Δέκα σταμάτησε σε ένα καφενείο, η ιδιοκτήτρια του οποίου του επιφύλασσε θερμή υποδοχή, προσφέροντάς του και μία ανθοδέσμη, μαζί με τις ευχές της.

Σε σύντομη συζήτηση που είχε η γυναίκα με τον Κυρ.Μητσοτάκη, του μίλησε για την οικογένειά της και τα δισέγγονα που ήδη έχει, με τον πρόεδρο της ΝΔ να απολαμβάνει τη συζήτηση και φυσικά την υποδοχή της οποίας έτυχε.

Η γυναίκα του είπε ότι έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν τον Κ.Καραμανλή και τη Ντόρα Μπακογιάννη, με κάποιον από το καφενείο να του συμπληρώνει "κουμπάρε, αν θες να έχεις τύχη πρέπει να περάσεις από εδώ".

"Είσαι γουρλού δηλαδή", της είπαν Αυγενάκης και Μητσοτάκης!

Στη Γεωργική Σχολή

"Μα πόσο ωραία είναι εδώ!", είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την είσοδο του στην Γεωργική Σχολή Μεσαράς, όπου τον υποδέχτηκε η Θεανώ Βρέντζου. Αφού την ασπάστηκε, ο πρόεδρος της ΝΔ της εξέφρασε τη χαρά του για τη συνάντηση, ενώ μπαίνοντας εντός της σχολής ανέφερε: "Τώρα θα ξανακαθίσω στα θρανία". 

Το πρόγραμμα της σημερινής περιοδείας

Ο κ.Μητσοτάκης θα επισκεφθεί επίσης το Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσαράς.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει επίσκεψη στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαιστού στις 11:00 π.μ. και βόλτα στο κέντρο της πόλης των Μοιρών.  

Επόμενος σταθμός της περιοδείας θα είναι η Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής κι αμέσως μετά, στη 1:30μ.μ. το Τυμπάκι, όπου ο Κ. Μητσοτάκης και τα στελέχη της ΝΔ θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη με εκπροσώπους Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων Κρήτης, το Προεδρείο της Ομάδας Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης και Εκπροσώπους των ΤΟΕΒ Μεσσαράς στην αίθουσα του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου, στο πρώην Δημαρχείο Τυμπακίου.

Η περιοδεία στον νομό Ηρακλείου θα ολοκληρωθεί με επισκέψεις στα χωριά Ασήμι στις 3:00 μ.μ. και Πύργος στις 4:00 μ.μ., όπου θα τον υποδεχθούν κάτοικοι της περιοχής. Αργά το απόγευμα του Σαββάτου θα επισκεφθεί το Πέραμα στις 6:30 μ.μ. και τα Ανώγεια του νομού Ρεθύμνου στις 8:30 μ.μ.».