Quantcast

Συγχαρητήρια του ΜέΡΑ25 στη Σοφία Σακοράφα για την εκλογή της ως πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ - Τι δήλωσε η ίδια

Θερμές ευχές για επιτυχία σε «έναν ακόμη δύσκολο στίβο» εξέφρασε το ΜέΡΑ25 προς την Σοφία Σακοράφα, βουλευτή του κόμματος, για την εκλογή της στην προεδρία του ΣΕΓΑΣ. 

Στην ανακοίνωση εκφράζεται η βεβαιότητα ότι «και από αυτό το μετερίζι η Σοφία Σακοράφα θα δώσει μια γενναία, αλλά και δύσκολη μάχη για τους πολλούς και τις πολλές, τους αθλητές και τις αθλήτριες, τις αθλητικές ενώσεις και τα αθλητικά σωματεία που παλεύουν διαχρονικά για το «Ευ Αγωνίζεσθαι». Το ΜέΡΑ25 εύχεται καλή και αγωνιστική αρχή στη νέα, 21η Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ».

Δήλωση Σ. Σακοράφα

Σε δήλωσή της η Σοφία Σακοράφα , πρώτη γυναίκα στην προεδρία του ΣΕΓΑΣ, τονίζει ότι : "Είναι η ώρα που πρέπει ενωμένοι να δουλέψουμε για τον αθλητισμό" και προσθέτει: "Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι συμμετείχαν σ΄ αυτή τη υποδειγματικά δημοκρατική διαδικασία, για την τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν πρόεδρο της μεγαλύτερης αθλητικής ομοσπονδίας, του ΣΕΓΑΣ. Δεν μπορώ να παραλείψω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους υποψηφίους της ΑΚΑΣ για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε. Είναι η ώρα που πρέπει ενωμένοι να δουλέψουμε για τον αθλητισμό, να αναδείξουμε την αίγλη του. Να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα σωματεία, το κύτταρο του αθλητισμού και τους αθλητές μας να κατακτήσουν τα ψηλότερα βάθρα. Να συνεχίσουμε το πετυχημένο έργο, σε δύσκολους καιρούς, της απερχόμενης διοίκησης. Η συγκυρία του κορονοϊου έχει δημιουργήσει συσσωρευμένες υποχρεώσεις, οι οποίες δεν μας επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. Προεκλογικά είχα πει ότι η νέα διοίκηση δεν θα έχει ούτε άλλοθι, ούτε πίστωση χρόνου. Επειδή εκτιμώ ότι όλοι ήμασταν ειλικρινείς όταν υποστηρίζαμε ότι η μόνη κινητήρια δύναμη είναι η αγάπη μας για τον αθλητισμό, η πρόκληση είναι να το αποδείξουμε στην πράξη από αύριο το πρωί".