Quantcast

Συνάντηση Κουτσούμπα με το προεδρείο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Με το προεδρείο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, συναντήθηκε σήμερα ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. 

 Στη συνάντηση συμμετείχε ο Αντώνης Αντανασιώτης, επικεφαλής του Τμήματος Δικαιοσύνης και Λαϊκών Ελευθεριών της ΚΕ του ΚΚΕ και εκ μέρους του προεδρείου της Ένωσης, στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρός της, Χρ. Σεβαστίδης και ο γραμματέας της, Π. Μποροδήμος.

   Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, «οι εκπρόσωποι του προεδρείου της Ένωσης έθεσαν στον γενικό γραμματέα το σοβαρό ζήτημα της αναγκαιότητας να διεξαχθούν άμεσα αρχαιρεσίες στην Ένωση, όπως επιθυμεί η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της και να μην υπάρξει διορισμός προσωρινής διοίκησης από το Δικαστήριο, όπως απαράδεκτα μεθοδεύεται από ορισμένα μέλη της Διοίκησης της Ένωσης σε συνεννόηση με την κυβέρνηση. Η θέση του προεδρείου είναι πως θα πρέπει να παραταθεί η θητεία της σημερινής διοίκησης, όπως συμβαίνει σε μια σειρά Ενώσεις, Ομοσπονδίες, Συλλόγους, μέχρι την -το ταχύτερο δυνατό- διεξαγωγή των αρχαιρεσιών».

   Ο Δ. Κουτσούμπας δήλωσε «τη στήριξη του ΚΚΕ στο δίκαιο αίτημά τους και ενημέρωσε ότι το κόμμα έχει πάρει και θα συνεχίσει να παίρνει πρωτοβουλίες σε αυτή τη κατεύθυνση».