Quantcast

Τα κόμματα καταδικάζουν την εμπρηστική επίθεση στα καταστήματα της συζύγου του Χαρδαλιά

«Εμπρηστικές επιθέσεις δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία» τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελικά Πελώνη σε ανακοίνωση καταδίκης της σημερινής εμπρηστικής επίθεσης σε δυο επιχειρήσεις της συζύγου του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά.

Αναλυτικά η κυβερνητικό εκπρόσωπος δήλωσε: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση, τα ξημερώματα, με δύο εμπρηστικούς μηχανισμούς στις δύο επιχειρήσεις που διατηρεί η σύζυγος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά. Η Πολιτεία θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Εμπρηστικές επιθέσεις δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία».

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα καταστήματα της συζύγου του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά» επισημαίνεται σε ανακοίνωσή του Γραφειου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΣΥΜΜΑΧΊΑ.

«Η επίθεση στα καταστήματα της συζύγου του κ. Χαρδαλιά είναι ενέργεια καταδικαστέα κι επικίνδυνη, απολύτως ξένη προς οποιαδήποτε πολιτική στάση και κριτική» επισημαίνει σε σχόλιό του, το ΚΚΕ.

«Η Ελληνική Λύση καταδικάζει απερίφραστα την εγκληματική επίθεση στις επιχειρήσεις της συζύγου του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νίκου Χαρδαλιά» τονίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Στην ίδια ανακοίνωση η Ελληνική Λύση σημειώνει ότι «η στοχοποίηση οικογενειών, χαρακτηρίζει και το "ήθος" των τρομοκρατών που πρέπει να συλληφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά» και προσθέτει: «Η ανοχή στην βία συνιστά συνενοχή, όσο μεγάλες και αν είναι οι πολιτικές διαφορές».