Quantcast

Θεοδωράκης: Πρώτη προτεραιότητα η μείωση φόρων και εισφορών της μεσαίας τάξης

«Δεν υπάρχει "δεν ψηφίζω" γιατί κάθε φορά κάποιος άλλος θα ψηφίσει για εσένα. Κάποιος άλλος θα παίρνει τις αποφάσεις για εσένα», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης από τη Λαμία όπου βρίσκεται συνεχίζοντας την περιοδεία του με το βαν του Ποταμιού. 

Και κάλεσε τους πολίτες να μην παραδοθούν στο δικομματισμό και να δώσουν μία ψήφο «σε ένα διαφορετικό Κίνημα όπως είναι το Ποτάμι».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ξεκαθάρισε πως «η πρώτη προτεραιότητα της χώρας αυτή την στιγμή είναι να μειωθούν οι φόροι και οι εισφορές στη μεσαία τάξη» και εκτίμησε πως αν αυτό δεν γίνει σύντομα «θα σπρώξουμε κι άλλους ανθρώπους στο εξωτερικό ή στην αδράνεια».

Σχετικά με τις επιλογές του Ποταμιού στην κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ανέφερε πως στόχος του Κινήματος ήταν να εμπιστευτούν ανθρώπους που έχουν συγκεκριμένη εμπειρία, συγκεκριμένη γνώση και διάθεση να προσφέρουν στην ευρωπαϊκή πολιτική. «Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν οι φωτοβολίδες. Έχουμε μία στερεή πολιτική πρόταση και ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα εκτιμήσει και το ψηφοδέλτιο μας και την πρότασή μας και την τόλμη που δείχνει το Ποτάμι, για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της χώρας», είπε χαρακτηριστικά. Ενώ, όπως τόνισε, «ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν μετατρέψει τις ευρωεκλογές σε μία πασαρέλα».

Τέλος, ερωτώμενος για το ποσοστό που πιστεύει πως θα λάβει το Ποτάμι στις προσεχείς ευρωεκλογές, εκτίμησε πως η ατζέντα του Προέδρου Μακρόν θα είναι ένας ακόμη λόγος να ψηφίσουν οι Έλληνες το Κίνημα: «Η εκτίμησή μας λοιπόν είναι ότι στις ευρωεκλογές του Μαΐου το Ποτάμι θα ξεπεράσει το στόχο του 5%, έτσι ώστε να έχει δύο ευρωβουλευτές στην επόμενη Ευρωβουλή», είπε.

Τον Σταύρο Θεοδωράκη συνόδευσαν στην περιοδεία του στη Λαμία οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Γιώργος Κορκόβελος και Θανάσης Χειμωνάς.