Quantcast

Τι σηματοδοτεί η συνάντηση Καραμανλή – Σαμαρά στην Κηφισιά - Φωτογραφίες από το δείπνο

Δείπνο στα βόρεια προάστια είχαν το βράδυ της Τετάρτης οι δύο πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς. Το enikos.gr δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες από το τετ α τετ των δύο ανδρών.

Το δείπνο που είχαν ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς στην ταβέρνα «Βασίλης» στην Κηφισιά, σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Η συνάντηση από μόνη της έχει μεγάλο πολιτικό ενδιαφέρον, αποτελεί από μόνη της σημαντική είδηση και το timing, η στιγμή κατά την οποία γίνεται είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Είναι μια στιγμή με έντονη πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση λόγω του θέματος των παρακολουθήσεων», ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στον realfm 97,8.

«Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα το επόμενο διάστημα και θα δούμε αν αυτή η συνάντηση θα αποτελεί σημείο ερμηνείας πραγμάτων τα οποία θα συμβούν από εδώ και πέρα στην πολιτική σκηνή. Ή αν απλώς αποτελούσε την ανταπόδοση του γεύματος της Θεσσαλονίκης. Πάντως είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα που οι δύο πρώην πρωθυπουργοί συναντώνται και συζητούν. Έμειναν μαζί πάνω από δύο ώρες. Και βέβαια να προσθέσω, λέγοντας ότι η στιγμή είναι ενδιαφέρουσα, ότι την επόμενη εβδομάδα ο Αντώνης Σαμαράς ιδρύει το πολιτικό του ίδρυμα, και η συνάντηση γίνεται μια εβδομάδα πριν», συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι τα επίσημα εγκαίνια του Ιδρύματος “Αντώνης Σαμαράς” θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του enikos.gr που δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες από τη συνάντηση των δύο πρώην πρωθυπουργών, ο Αντώνης Σαμαράς, έφτασε 5 λεπτά πριν από τις 20:00, την ώρα δηλαδή που, όπως φαίνεται, είχε κλειστεί το ραντεβού. Ο Κώστας Καραμανλής πέρασε την πόρτα του εστιατορίου στις 20:00 ακριβώς.

Αντώνης Σαμαράς Κώστας Καραμανλής

Ο Αντώνης Σαμαράς έφτασε πιο νωρίς από το ραντεβού τους

Σαμαράς Καραμανλής

Η άφιξη του Κώστα Καραμανλή στο εστιατόριο

Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρώην πρόεδροι της ΝΔ επέλεξαν να καθίσουν σε ένα σχετικά απομονωμένο τραπέζι που βρίσκεται στην πιο «ήσυχη» γωνία του μαγαζιού, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Μάλιστα, το δείπνο διήρκησε περισσότερες από δύο ώρες.

Σαμαράς ΚαραμανλήςΣαμαράς ΚαραμανλήςΣαμαράς Καραμανλής