«Τώρα μιλάει ο λαός, όχι εμείς» είπε ο Μητσοτάκης σε χαλαρή συνάντηση με δημοσιογράφους στο Παγκράτι

Ήρεμος και αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο τραπέζι που έκανε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΝΔ σε στέκι στην πλατεία Προσκόπων το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν μίλησε για προβλέψεις εν όψει της αυριανής εκλογικής μάχης τονίζοντας πως «τώρα μιλάει ο λαός , όχι εμείς...»

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως το βράδυ των εκλογών θα υπάρχει ένας νικητής και ένας ηττημένος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλιστα αποκάλυψε πως σήμερα το βράδυ θα το περάσει με την οικογένεια του. Άλλωστε όπως σημείωσε η οικογένεια του, του έχει λείψει με τις συνεχόμενες περιοδείες.

Μαζί με τον πρόεδρο της ΝΔ ήταν μαζί όλο το γαλάζιο επικοινωνιακό επιτελείο. Ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Τάκης Θεοδωρικάκος, ο διευθυντής γραφείου τύπου Κωνσταντίνος Ζούλας, η εκπρόσωπος τύπου Σοφία Ζαχαράκη , η αναπληρώτρια του γραφείου τύπου Κύρα Κάπη, ο υπεύθυνος για τα διεθνή μέσα Αργύρης Παπαστάθης και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου Γιάννης Μαστρογεωργίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάκης Θεοδωρικάκος αν και ήταν συνεχώς στα τηλέφωνα αρνήθηκε να μιλήσει για αριθμούς των δημοσκοπήσεων αλλά χαμογελούσε συνεχώς αν αυτό λέει κάτι.