Quantcast

Τσίπρας: Να συνεχιστεί η προσπάθεια που έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τη Β. Ελλάδα

Η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα είχαν παραμεληθεί και αν συνεχιστεί η προσπάθεια που έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καλό για τον τόπο και τη χώρα γενικότερα, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην εισαγωγική τοποθέτησή του, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, ενόψει της αυριανής ομιλίας του στην 84η ΔΕΘ.

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε πως στόχος του είναι να ακούσει τα ζητήματα που τους απασχολούν και αυτή η συνάντηση να είναι και ουσιαστική εκτός από καθιερωμένη. Όπως σημείωσε, ο ίδιος έχει αποκτήσει μία σταθερή σχέση και επικοινωνία μαζί τους, διότι ως πρωθυπουργός επισκεπτόταν συχνά τη Θεσσαλονίκη, ενώ δημιούργησε και το Πρωθυπουργικό Γραφείο και με χαρά βλέπει πως ο κ. Μητσοτάκης το διατήρησε παρά τις «αντιπολιτευτικές κορώνες» της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνάντηση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, συμμετέχουν οι πρώην υπουργοί Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Παππάς, Έφη Αχτσιόγλου, Αλέξης Χαρίτσης, Σωκράτης Φάμελλος, ο Γιώργος Τσίπρας και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.