Quantcast

Τσίπρας: Ζητάμε εκλογές, πάρτε θέση - Πάθατε τρία στραπάτσα σε λίγες ημέρες

Να πάρει θέση για την εκλογολογία ζήτησε από τον Πρωθυπουργό ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνοντας ότι το κόμμα του ζητά εκλογές καθώς η κυβέρνηση λειτουργεί ως επιταχυντής και πολλαπλασιαστής της κρίσης. 

"Ακούγοντάς σας να μιλάτε 46 λεπτά ξεχάσατε να αναφέρετε 5 λέξεις: δεν είπατε τη λέξη ακρίβεια, πληθωρισμός , βενζίνη, πανδημία και δεν άκουσα και τη λέξη σκευωρία Novartis. Δεν την άκουσα. Η ομιλία σας σήμερα θα είναι πράγματι case study.  Θα δουν πως μπορεί κάποιος να πει τόσα μα τόσα πολλά ψέματα . Ντυθήκατε ΚΚΕ σήμερα. Μας είπατε εσείς νόμος είναι το δίκιο του εργάτη που φέρατε νομοσχέδια" είπε.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι μόνος του άνοιξε θέμα εκλογών και πως η κορυφαία δημοκρατική διαδικασία έχει γίνει αντικείμενο στοιχημάτων στο καζίνο του καθεστώτος της κυβέρνησης . " Αυτό το παιχνίδι πρέπει να τελειώνει και σήμερα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αφήσετε τα ήξεις αφήξεις και να δώσετε συγκεκριμένες απαντήσεις" είπε. 

 Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τρία στραπάτσα του Πρωθυπουργού μέσα σε λίγες ημέρες. "Διπλωματική ήττα στη Μαδρίτη, απίστευτο Βατερλώ από το βούλευμα της δικαιοσύνης που διέλυσε με πάταγο όλο το κατασκευασμένο σας αφήγημα περί σκευωρίας. Την προσπάθεια να λασπώσετε και να πλήξετε τους πολιτικούς σας αντιπάλους. Στραπάτσο στο ευρωκοινοβούλιο, βρεθήκατε απολογούμενος για τις ντροπιαστικές επιδόσεις της χώρας στο κράτος δικαίου και της ελευθεροτυπίας" είπε.