Η Βουλή εκτιμά ότι αύριο η διαδικασία της ψηφοφορίας θα διαρκέσει περίπου 2,5 ώρες από την ώρα που θα αρχίζει να ψηφίζει ο πρώτος βουλευτής.
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής ενόψει της αυριανής συζήτησης επί των τριών προτάσεων για σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την τραγωδία στα Τέμπη.
Τα ψηφοδέλτια της αυριανής διαδικασίας κοινοποιήθηκαν στα κόμματα έτσι ώστε οι βουλευτές να έχουν εικόνα να προετοιμαστούν και να αποφευχθούν τα λάθη.
Τέμπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα απέχει από την αυριανή ψηφοφορία για την Προανακριτική
Όπως προκύπτει και από τα έγγραφα που αποκαλύπτει το real.gr και αφορούν στο ψηφοδέλτιο για τον κ. Καραμανλή και τον κ. Σπίρτζη οι βουλευτές θα μπορούν να εγκρίνουν ή να απορρίπτουν στο σύνολό της κάθε πρόταση αλλά όχι να κάνουν διάκριση μεταξύ των αδικημάτων που περιλαμβάνει κάθε μία από αυτές.