Quantcast

Χαρδαλιάς από τον Βόλο: Εργαζόμαστε για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή

Το μήνυμα που στέλνουμε είναι η πίστη μας και αφοσίωσή μας σε ιδανικά, αρχές, αξίες και την ιστορική μας διαδρομή, αλλά και η ετοιμότητά μας για τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας και όλου του Ελληνισμού.

Αυτό τόνισε ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, σήμερα, από το Βόλο. «Εργαζόμαστε», είπε, «για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή και απέναντι στις συνεχείς, προκλητικές και ανιστόρητες επιθετικές ρητορικές, εμείς θα παραμείνουμε νηφάλιοι και ψύχραιμοι, προσηλωμένοι στο Διεθνές Δίκαιο».

Ο Ν. Χαρδαλιάς πραγματοποίησε, χθες και σήμερα, κύκλο επισκέψεων σε σχηματισμούς, υπηρεσίες και μονάδες του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας στις περιφέρειες της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.

Σήμερα, μετέβη στην έδρα της 350 Πτέρυγας Κατευθυνόμενων Βλημάτων στην Αεροπορική Βάση «Σέδες», της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας στη Νέα Σάντα, της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών-Αλεξιπτωτιστών και Κέντρου Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα, της 111 Πτέρυγας Μάχης στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας και της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας. Επισκέφθηκε επίσης, τους χώρους φιλοξενίας των αμερικανικών δυνάμεων της 101st Combat Aviation Brigade στην έδρα της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, στο στρατόπεδο «Συνταγματάρχη Γεωργούλα».

Όπως ανακοινώθηκε, ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας ενημερώθηκε από τις διοικήσεις για την οργάνωση, την αποστολή, τις τρέχουσες εκπαιδευτικές και επιχειρησιακές δραστηριότητές τους, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις τους, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό.

Τον υφυπουργό Εθνικής 'Αμυνας συνόδευαν κατά περίπτωση, ο διοικητής Γ΄ Σώματος Στρατού, αντιστράτηγος Αναστάσιος Σπανός, ο αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς και ο διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου, αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας.