Quantcast

Χρηστίδης σε Τζανακόπουλο: Ελάτε από το αεροδρόμιο για το debate, μην τρέχετε πολύ στον δρόμο, σας περιμένουμε την 1η Ιουλίου

«Έχει χαθεί η μπάλα και πρέπει να πούμε την αλήθεια στους πολίτες που μας παρακολουθούν», ήταν το αρχικό σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιου βουλευτή Επικρατείας, Παύλου Χρσητίδη για το debate στην προεκλογική εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Έγινε μία συζήτηση, έτσι όπως γίνεται όλα τα προηγούμενα χρόνια, μία συζήτηση ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς και συμφωνήθηκε η 1η Ιουλίου. Συμφώνησαν όλα τα κόμματα που θα εκπροσωπούνταν σε εκείνο το debate, στη συνέχεια ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και πρόβαλλε το γεγονός ότι δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας λόγω της συμμετοχής του στη Σύνοδο Κορυφής», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Και ψάξαμε να βρούμε μία οποιαδήποτε ημερομηνία και έπεσαν μία σειρά από ημερομηνίες. Στη σημερινή συζήτηση φάνηκε ότι υπάρχει ένας προγραμματισμός άλλων κομμάτων που ήταν ευρύτερα γνωστό για άλλες ημερομηνίες. Και επανήλθε ο ΣΥΡΙΖΑ για την 1η Ιουλίου».

Κάπου εκεί ξέσπασε κόντρα ανάμεσα στον κ. Τζανακόπουλο και τον κ. Χρηστίδη με τον πρώτο να λέει ότι «σας είπαμε σαφέστατα ότι ερχόμαστε από το αεροδρόμιο» με τον δεύτερο να απαντά: «Ελάτε από το αεροδρόμιο, όμως προσέξτε μην τρέχετε πολύ στον δρόμο, εμείς σας περιμένουμε την 1η Ιουλίου να κάνουμε debate».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: