Αχρωμη και άνοστη πρεμιέρα για το «My style rocks»!

ΤΙ έγινε, ρε παιδιά, που έλεγε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος στους «Απαράδεκτους»; Μας είχαν τρελάνει με την επιστροφή του «My style rocks», είχαν χτυπήσει απανωτά τρέιλερ και συνεντεύξεις -στο «κόκκινο» οι προωθητικές κινήσεις, σου λέει-κι έκαναν μια πρεμιέρα άχρωμη, άοσμη και άγευστη, που με το ζόρι «χτύπησε» μέσο όρο στο σύνολο 18%. Πολύ κακό για το τίποτα...

ΤΙ ΒΓΗΚΕ ο Λάκης Γαβαλάς με... ξανθό ποστίς-αφέλεια, τι καυτό μίνι φόρεσε η παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη, τι κορόνες έβγαλαν Χριστοπούλου και Κουδουνάρης μήπως και... κεντρίσουν το ενδιαφέρον και «τσιμπήσουν» κανένα νούμερο, αλλά... μάταια! Μα πρεμιέρα και να... χτυπήσει σύνολο 18%; Αξιζε καλύτερα νούμερα, θα μου πείτε. Οχι, θα σας απαντήσω. «Ακούρδιστη» τη βρήκα, θαμπή και ανέμπνευστη. Ε, ναι!

ΜΑΣ είχαν τρελάνει με την αδελφή της Καζαριάν (άλλο κακό να μη μας βρει!), την εγγονή του Τσοχατζόπουλου (μας βρήκε!), την... εναλλακτική με την οικολογική συνείδηση και βρεθήκαμε να βλέπουμε τον Λάκη με ξανθιά αφέλεια να λέει σε παίκτρια πως την τσάντα της μπορεί να τη βάλει και για πατάκι μπάνιου (μα τι chic και τι χιούμορ!). Δυο-τρεις είναι οι γερές παίκτριες κι από κει και πέρα... το χάος! Είχα την αίσθηση ότι ο ΣΚΑΪ έβγαλε το παιχνίδι... πριν την ώρα του, μόνο και μόνο για να το βγάλει!

ΣΤΑ θετικά η άμεση και άνετη Στικούδη που «το έχει» γενικότερα! Καμία σχέση με τη fake Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που δεν «το είχε» με τίποτα και ούτε το... βρήκε στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς! Η Στικούδη είναι πέρα από όμορφη και cool και επικοινωνιακή και μετρημένη! Και κυρίως... επικοινωνεί με το περιβάλλον της, σε αντίθεση με την προκάτοχό της!

ΟΧΙ, όχι, δεν είδα επόμενα... επεισόδια του «My style rocks»! Είδα την πρεμιέρα επειδή έπρεπε να έχω μια πρώτη εικόνα και δεν το άντεξα να το ξανακάνω, το ομολογώ. Πλήξη ένιωσα και δεν είχα λόγο να το ξανακάνω... OΚ, η Χριστοπούλου το ξέρει το «έργο» και το παίζει στα δάχτυλά της, ο Γαβαλάς είναι μανούλα στην ατάκα -όταν του βγει και στην πρεμιέρα δεν του βγήκε-, η Στικούδη είναι καλή, κάποιες -λίγες- παίκτριες θα αποδείξουν ότι έχουν λόγο ύπαρξης στο παιχνίδι, αλλά αυτά δεν φτάνουν. Λέτε να γίνει η διαφορά στη συνέχεια; Λέτε να ανέβει η θερμοκρασία και να γίνει η έκπληξη; Μακάρι, αλλά αν η... καλή μέρα απ’ την αρχή φαίνεται -που δεν ήταν καλή-, χλομό το κόβω. Ας μην προτρέχω γιατί μπορεί να διαψευστώ και να βγω κακός.

ΥΠΑΡΧΕΙ και αυτό! Που δεν μπορείς να πεις ή γράψεις τα πράγματα με το όνομά τους και παθαίνουν... υστερίες παντός τύπου. Μα, αφού ούτε λαμπερή και δυνατή ήταν η πρεμιέρα, ούτε γερά νούμερα «χτύπησε», να μην το... καταθέσω; Ας πρόσεχαν κι αυτοί, τι να πω;