Αφήστε με να είμαι καλός, μέρες που είναι!

ΘΕΛΩ να... αγιάσω και δεν μπορώ! Μα θα αρχίσεις με γκρίνιες τη σεζόν, θα πείτε και θα έρθω να απαντήσω ότι δεν με αφήνουν να είμαι καλός ούτε τέτοιες μέρες! Ακουσα προ ημερών τον, κατά τα άλλα συμπαθέστατο, Νίκο Κοκλώνη να λέει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Ελα χαμογέλα» την ατάκα «Νομίζω πρέπει να γίνω ο Γιώργος Μαρίνος του 2019» και... πάγωσε το χαμόγελό μου! Οπως και να το είπε -χάριν γούστου, ας πούμε-, δεν το λες αυτό, ούτε καν... για πλάκα. Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν ένα... κεφάλαιο μόνος του και δεν πρέπει να τον αγγίζει κανείς! Μια χαρά εορταστικά έκανε ο Κοκλώνης για το Open, τα οποία τσίμπησαν και καλά νούμερα, αλλά... Μαρίνος του 2019 δεν έγινε, ούτε μπορεί να γίνει! Κατανοητό;

ΣΤΟΝ Alpha θέλουν να τον... κάψουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο-Ντάνο; Αφού τον... έχρισαν ηθοποιό στο «Τατουάζ», τώρα διαβάζω πως θέλουν να του δώσουν νέο ριάλιτι του χρόνου. Μα θα συνεχιστεί το «Τατουάζ», θα αναρωτηθείτε δικαίως, πώς θα τον βλέπουμε σε διπλό ταμπλό;. Λυπάμαι, αλλά δεν έχω τι να σας απαντήσω. Τον Alpha ρωτήστε που κάνει τις σκέψεις αυτές και πολύ φοβάμαι ότι θα τις υλοποιήσει. Οποια ώρα κι αν ανοίγουμε Alpha, στον Ντάνο θα πέφτουμε! Οχι άλλο Ντάνο, κατά το «Οχι άλλο κάρβουνο», που έχω ξαναγράψει.

ΜΕ αυτό που έχω «φορτώσει» αγριότατα είναι που διάφορες τηλεοπτικές ηθοποιοί -ονόματα δεν λέω, γιατί δεν θέλω να ανοίγω άλλα μέτωπα μέρες που ’ναι!-, «ανεβάζουν»... κατά ριπάς φωτογραφίες τους με τον καλό τους. Και τι σε πειράζει εσένα, θα πείτε. Εμένα με πειράζει πως, όταν ήταν στο πάρα ένα να χωρίσουν, μας απειλούσαν με εξώδικα αν γράφαμε κάτι για το γεγονός, βάζοντας μπροστά τα... παιδιά τους και την ψυχική τους ηρεμία, και τώρα δίνουν οι ίδιες... τροφή σε έντυπα και sites από τους έρωτές τους. Κάποια στιγμή θα αναφερθώ διεξοδικά σε αυτές και όχι μόνο! Θα επανέλθω, κόρες!

ΤΙ άλλο με χάλασε; Που με τόσες σειρές, ένα εορταστικό δεν είδαμε όπως τις παλιές, καλές μέρες των «Απαράδεκτων», του «Dolce Vita», του «Εμείς κι εμείς», των «Εγκλημάτων», του «Πάτερ ημών», του «Είσαι το ταίρι μου», του «Σ’ αγαπώ - μ’ αγαπάς», των «Λατρεμένοι μου γείτονες, του «Δις εξαμαρτείν». OΚ, η κρίση... χτύπησε και την τηλεόραση, ΟΚ, δεν υπάρχουν τα τότε μπάτζετ, αλλά στολίστε ένα δεντράκι, παιδιά, βάλτε μια μπάλα, λαμπάκια, κατιτίς. Κρίμα κι άδικο είναι να προσπερνάτε τις γιορτές...

ΜΕ τι άλλο μου ανάβουν τα... λαμπάκια; Με το τόσο απόλυτο overdose του «Greece’s next top model που, ενώ... μας άφησε χρόνους, παίζει παντού μέσα από τις... ιέρειές του, που δεν σταματούν το «ξεκατίνιασμα» και βγάζουν στη φόρα η μια τα άπλυτα της άλλης... Φτάνει, κορίτσια! Δώσαμε-δώσαμε!