«Δεν θα καταπιώ κανένα κώνειο!»

Δεν ξέρω αν θα καταπιεί... κανένα κώνειο η συμπαθής Μελίνα Ασλανίδου, όπως έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media για τα «πυρά» που δέχεται συχνά, εγώ, όμως, στο... όριο είπα να το πάρω απόφαση και να «καταπιώ κανένα κώνειο» με όλα όσα διαβάζω και ακούω στον θεότρελο κόσμο της σόουμπιζ. OK, ενοχλήθηκε η κοπέλα και, παίρνοντάς τα στο κρανίο, έκανε ανάρτηση.

Οταν γράφουμε, όμως, κάτι δημόσια, όσο κι αν... βράζουμε, του ρίχνουμε μια δεύτερη ματιά, βρε Μελίνα μου - και όποια Μελίνα της σόουμπιζ. Μα «έχουν ειπωθεί και πολύ σκληρά πράγματα για εμένα, αλλά δεν πειράζει. Είμαι εξελιγμένη μορφή, δεν πρόκειται να καταπιώ κανένα κώνειο»; Εξελιγμένη μορφή ναι, εξελιγμένη γραφή; Μπα! Και... κανένα κώνειο; Γιατί, Μελίνα;

Κώνειο... κανονικό θα πιω και με μια δημοσιογράφο-παρουσιάστρια που, όταν είχαμε βγάλει τον χωρισμό της από τραγουδοποιό, απειλούσε με μηνύσεις γιατί δεν ήθελε τα παιδιά της να ζουν τέτοια σκηνικά και, τώρα που χώρισε και με έτερο τραγουδιστή, έχει βγει και λέει τον πόνο της παντού. Τα παιδιά της που ζουν αυτά τα νέα... σκηνικά δεν τα σκέφτεται, άραγε; Σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Αυτό το... θρίλερ με τη Μενεγάκη πάλι, πώς το είδατε; Πήρε τις αποφάσεις της, όπως φαίνεται, η «γάτα» Ελένη, ετοιμάζει νέα... χτυπήματα -με τον καιρό θα φανεί πού και πώς- και παρακολουθεί όλα όσα γράφονται... μειδιώντας, όπως κάνουν οι σωστές «γάτες». Εκεί που το χρειάστηκα το... κώνειο σε μπλέντερ είναι όταν μου περιήλθε πως μαζεύει τα πράγματά της από το καμαρίνι της. Από Φεβρουάριο για Ιούνιο. Ναι, ναι, άδειασε το καμαρίνι! Μόνο το... σίδερο του Μπουλούμπαση έμεινε και τα απαραίτητα μέικ απ - άντε και κάνα δυο αλλαξιές για τα δύσκολα. Κλαίω από τα γέλια και να με συγχωρείτε.

Σώσε με, δώσ’ μου να πιω το δηλητήριο -κώνειο στην προκειμένη περίπτωση-, είναι η ζωή μου ένα μαρτύριο. Μα, ναι, τραγουδάω, τι να κάνω; Γιατί καίγεται ο κόσμος γύρω μας και η σόουμπιζ είναι στην κοσμάρα της. Και μας χτυπάει αλύπητα με τρομερές ατάκες. «Το ‘χω με το κλάμα», είπε η hot αοιδός Ελένη Φουρέιρα και συμπλήρωσε «με βοηθά να... ξεμπουκώνω!». Τι είστε, αγαπητή; Πειραγμένη 800άρα μηχανή και ξεμπουκώνετε; Φέρτε μου κώνειο λέμε!

Να κλείσω editorial χωρίς να αναφερθώ στο «My style rock»; Οχι, βέβαια, γιατί με το που το βλέπω χρειάζομαι... ορούς με κώνειο -ενδοφλέβια, σου λέει- και με την επιτροπή και με τις παίκτριες και με όλο το... δεν έχει πιο κάτω από εδώ. Στα δύο λεπτά αλλάζω κανάλι με... σπασμούς! Μη γελάτε, αλήθεια το λέω. Αλλάζω κανάλι γιατί, όπως λέει και η Μελίνα, «δεν θα καταπιώ κανένα κώνειο». «Εγραψε» αυτή η ατάκα και θα την κρατήσω. Κάντε το και εσείς.