Κυνηγώντας... Μέλισσες!

Πάντα ενοχλεί η επιτυχία και δη μια τέτοια σαρωτική επιτυχία όπως αυτή που έχουν οι θεϊκές «Αγριες μέλισσες», οι οποίες ήρθαν κι έκλεψαν την παράσταση, κάνοντας οτιδήποτε βρίσκεται απέναντί τους να καταποντίζεται. Ακόμα και το ισχυρότατο -δυστυχώς- «GNTM» τρώει τη... σκόνη που αφήνουν οι «Μέλισσες», με αποτέλεσμα οι «εχθροί» να έχουν βγάλει... κεντρί και να προσπαθούν με διάφορους και διαφορετικούς τρόπους να πλήξουν τη σειρά! Οχι, δεν υπερβάλλω! Εχουμε... οργανωμένες επιθέσεις στις γερές «Αγριες μέλισσες» από χρήστες-φαντάσματα (!) στα social media και διάφορα ανυπόγραφα άρθρα σε sites της... σειράς! Τι «πυρά» ρίχνουν σε αυτές;

Τραβηγμένο από τα μαλλιά βρίσκουν κάποιοι το ευφάνταστο σενάριο, ενώ άλλοι βρίσκουν μικρολαθάκια στο σκηνικό, π.χ. ένα έπιπλο που δεν είναι... εποχής! Ενοχλεί τρελά η τόση επιτυχία και ψάχνουν να βρουν λάθη εκεί που δεν υπάρχουν - κι αν υπάρχουν κάποια μικρά, πείτε μου πού δεν έχουν υπάρξει σε διεθνείς παραγωγές κ.λπ. Οσο για το... τραβηγμένο από τα μαλλιά σενάριο, θα έλεγα να έρθουν να με βρουν για να τους δείξω τι σημαίνει... τραβηγμένο από το μαλλί. Μα, σοβαρά τώρα, υπάρχει ένα τόσο σούπερ σενάριο, με τρελό σασπένς, διαρκείς γερές ανατροπές, συνεχείς εκπλήξεις, μυστικά και ψέματα, απίστευτες αποκαλύψεις που... τρέχουν και τολμούν να μιλούν για «τρύπες» ή «κοιλιές» στην ιστορία; Που τελειώνει το επεισόδιο και ανυπομονείς να έρθει το επόμενο βράδυ για να δεις τι έχει συμβεί;

Πονάει και... τσούζει η επιτυχία, αλλά καλό θα ήταν οι «εχθροί» των «Αγριων μελισσών», αντί να τις κυνηγούν άδικα -γιατί δεν θα τις φτάσουν ποτέ!- να πάρουν παράδειγμα από αυτές και να... ψαχτούν μήπως και καταλάβουν τη χρυσή συνταγή τους που δημιούργησε ένα φα-να-τι-κό-τα-το κοινό, που πίνει... μέλι στο όνομά τους - κατά το... νερό στο όνομά τους! Αυτό θα φάει τον Ελληνα, ο Ελληνας τον Ελληνα, που λέει και ο Λαζόπουλος, παιδιά! Αντί να παραδειγματιστούμε από το καλό, ψάχνουμε τρόπο να το «λερώσουμε». Ω ναι, αυτό θα φάει τον Ελληνα: Ο Ελληνας τον Ελληνα!

Σημασία έχει πως οι «Αγριες μέλισσες», όσο και να... χτυπιούνται κάποιοι, δεν μπορούν να «λερωθούν» από τίποτα και συνεχίζουν να... πετούν δυναμικά και να... κεντρίζουν όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον μας και ως στόρι και ως αποτέλεσμα! Μια σειρά εποχής ζηλευτή, με συναρπαστικό σενάριο, εμπνευσμένη σκηνοθεσία και μια dream team εξαίρετων ηθοποιών σε συνταρακτικές επιδόσεις! Κι ακόμα είναι η αρχή, μου λένε, αφού οι... βόμβες που έρχονται στα «προσεχώς» θα μας κόψουν την ανάσα. Λάβετε θέσεις, γιατί τα καλύτερα καταφθάνουν άμεσα!

Ξεχωριστά θα σταθώ στη σημαντική και πάντοτε πολύτιμη Κάτια Δανδουλάκη που αποτελεί έναν τεράστιο άσο της εν λόγω σειράς και παραδίδει μαθήματα υποκριτικής παίζοντας τη μυστηριώδη ηρωίδα. Μια κυρία του θεάτρου μας, που έχει πετύχει μεγάλες νίκες και στο γυαλί και που επέστρεψε σε αυτό με δεινότητα, πλουτίζοντας την τηλεοπτική μας ζωή!