Ναι στο «Παρτάλι», όχι στον... Εζέλ!

Αγαπημένες είναι οι «Aγριες Μέλισσες», υπέροχο και το «Κόκκινο ποτάμι»! Hρθε η... τηλεοπτική άνοιξη με τις σειρές αυτές, όπως μας λέει στο σημερινό φύλλο η καλή Κατερίνα Διδασκάλου, αλλά το θέμα είναι τι έπεται. OΚ, ήρθε όντως η... άνοιξη, αλλά θα κρατήσει ή θα μας βρει καμιά... βαρυχειμωνιά πάλι στο γυαλί; Γιατί ακούω έντονα πως προχωρούν οι ετοιμασίες για την ελληνική εκδοχή του «Εζέλ» με πρωταγωνιστή τον... Ντάνο και με κόβει κρύος ιδρώτας! Αυτό μου θυμίζει το περίφημο «Εμπρός πίσω» του Πώποτα. Το κάνουμε το βήμα εμπρός και μετά πάμε πάλι πίσω; Γιατί, αν μετά τις «Μέλισσες», σκάσει ένας «Εζέλ-Ντάνος», βήμα πίσω θα είναι και θα πέσω στο... Ποτάμι να πνιγώ!

Πρώτο καλό βήμα είναι ότι ε-ε-ε-έρχεται, όπως ήδη έχω γράψει, το σίκουελ του δημοφιλούς «Καφέ της Χαράς». Είδα τη θρυλική παρέα στην πρώτη φωτογράφιση που έγινε για το νέο promo και χάρηκα πολύ που επιστρέφει δριμύτερη για να μας κλέψει όπως μόνο εκείνη ξέρει! Ρώμας - Χατζησοφιά έχουν κάνει, μου λένε, πάλι τα... μαγικά τους και έχουν άσους γερούς στο μανίκι τους! Ανυπομονώ, λοιπόν, και είμαστε πολλοί! Με το καλό και με Χαρά!

Αυτή η είδηση που... πρόδωσα πρώτος στην «Απαγορευμένη ατζέντα» μου στο enikos.gr όμως για την επάνοδο του λατρεμένου και... σουρεαλιστικού «Κάτω Παρταλιού» είναι που με έχει κάνει να πετάω από τη χαρά μου και, όπως έμαθα, το ίδιο συμβαίνει με πολλούς φανατικούς της τοπ σειράς, της απόλυτης μαύρης κωμωδίας του «μετρ» Θοδωρή Πετρόπουλου! Ω, ναι. Αν εξοφληθούν όσοι οι συντελεστές της που είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς, τότε θα δοθεί το «πράσινο φως» και θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο του σίριαλ «Κάτω Παρτάλι», που έγραψε τη δική του ιστορία και που αγαπήθηκε τρελά από το τηλεοπτικό κοινό.

Ηδη ο εμπνευσμένος Πετρόπουλος έχει έτοιμα τα επεισόδια του νέου κύκλου και έχουν προχωρήσει και οι συζητήσεις με τους πρωταγωνιστές που τα... έσπαγαν στη σειρά, για να τα... ξανασπάσουν εκ νέου. Ολοι φυσικά «ψήνονται» και έχουν πει ένα πρώτο «ΟΚ» και, αν όλα πάνε καλά, το...part three του «Παρταλιού» θα μας κάνει παρέα από τον Οκτώβριο του ’20. Ετσι, ναι, η τηλεοπτική άνοιξη μπορεί να κρατήσει και να φέρει όμορφους καρπούς, αλλά μη με... τρελαίνετε -που δεν θέλω και πολύ- με το ότι θα μας προκύψει... Ελλην Εζέλ και δη με Ντάνο, γιατί θα φαρμακωθώ. Καλά δεν ησυχάσαμε τόσο καιρό από την υποκριτική... μη δεινότητα του Γιώργου Αγγελόπουλου; Πρέπει να την ξαναζήσουμε και δη σε πρωταγωνιστικό ρόλο; Ελεος...

Και επαναλαμβάνω! Τίποτα δεν έχω με τον άνθρωπο, που μου είναι και συμπαθής - κρατά και χαμηλούς τόνους, όπως είδα όταν πέσαμε μούρη με μούρη σε μια πρεμιέρα. Αλλά γιατί να γίνει με το... ζόρι πρωταγωνιστής; Γιατί;