Το Τζέλα Δέλτα δεν είχε φουγάρα!

ΘΥΜΑΣΤΕ φυσικά τη θεϊκή ατάκα «Το Τζέλα Δέλτα δεν είχε φουγάρα», που έλεγε εξίσου θεϊκά η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στην αξεπέραστη ταινία «Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο» των Μιχάλη Ρέππα -  Θανάση Παπαθανασίου! Ηρθε η ώρα να κάνω μια... προσθήκη σε αυτήν! «Το Τζέλα Δέλτα δεν είχε φουγάρα - εγώ έχω!». Ναι, ναι, έχω φουγάρα και... βγάζω καπνούς με όσα απείρου κάλλους συμβαίνουν στη σόουμπιζ.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ηθοποιοί (θεατρικές δεν τις λες, γιατί στο σανίδι έχουν κάνει μόνο ανεπιτυχή «περάσματα», γι’ αυτό είναι στα... αζήτητα!) που απειλούσαν θεούς και δαίμονες όταν είχαμε στα χέρια μας την είδηση του οριστικού χωρισμού τους (χρησιμοποιώ πληθυντικό, γιατί είναι... πολλές και με πολλά... κεφάλια, σαν τη Λερναία Υδρα!) βγαίνουν τώρα και... ξεπουλάνε τα πάντα! Τι νέες σχέσεις, τι σέλφι με τους... μνηστήρες, τι δηλώσεις-μέλι, τι «εξομολογήσεις ψυχής». Πάρε, κόσμε, πάρε τώρα που ξεπουλάω, ένα πράγμα! Και λες «γιατί να μην έχω κρατήσει ηχογραφημένες τις απειλές»; Από εδώ και πέρα θα γίνει! Τον νου σας...

ΔΕΝ θέλω να πέφτουν προβολείς στην προσωπική μου ζωή, σου λένε όλες/όλοι με μια φωνή! Η ατάκα-καραμέλα που «παίζει» παντού και σε... επανάληψη. Μα, γλυκιά μου/γλυκέ μου, αν δεν θέλετε... προβολείς, μη βγαίνετε εκεί που ξέρετε ότι έχει παπαράτσι. Οτι τι; Δεν το ξέρατε; «Θέλω να μιλάω μόνο μέσα από τη δουλειά μου και όχι να απασχολώ τον Τύπο με τις σχέσεις μου!». Αλλη ατάκα-καραμέλα αυτή! Πώς να μην έχω... φουγάρα - κι ας μην έχει το Τζέλα Δέλτα;

ΦΑΣΚΟΥΝ και αντιφάσκουν, δε, συνέχεια! Από τη μια «θα κρατήσω χαμηλό προφίλ και δεν θα απαντήσω» κι από την άλλη «ξεκατινιάζομαι, άρα υπάρχω»! Τη μια εβδομάδα... σφίγγες, την άλλη λαλίστατες/λαλίστατοι. Καταλήξτε, βρε παιδιά, γιατί καρφώνεστε και γελούν μαζί σας πλέον!

ΑΛΛΗ μάστιγα; Τα πάνελ, που συχνά- πυκνά πάνε όπου φυσάει ο άνεμος. Τη μια αποθεώνουν κάποιον και την άλλη, που δεν έχουν ξυπνήσει ίσως καλά, τον θάβουν... πατόκορφα! Παίρνουν, δε, θέματα από ένθετα και γεμίζουν τον χρόνο τους με σχολιασμό βιτριολικό δέκα καρδιναλίων. Εξω από τον χορό, πολλά τραγούδια λένε! Να στείλω επίσης ένα καθαρό μήνυμα, γιατί κάποιοι ξεχνιούνται. Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο. Μην μπερδεύεστε, παίδες!

ΤΕΛΟΣ το... απυρόβλητο, καρδιά μου, να το πω κι αλλιώς και όποιος/α κατάλαβε κατάλαβε! Ναι, ναι, εξηγήθηκα από την αρχή! Μπορεί το Τζέλα Δέλτα να μην είχε φουγάρα, εγώ όμως έχω και βγάζω πολύ καπνό! Να μην το καταθέσω; Το καταθέτω. Ή αλλιώς «Ειδοποία, ρε Καραβάγγο», που έλεγαν και στο υπέροχο «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα». Προειδοποιώ. Και επαναλαμβάνω με νόημα: «Τέλος το... απυρόβλητο, παίδες»! Μην έχουμε... τσουγκρίσματα, μέρες που έρχονται! Κυριολεκτικά, ναι! Μεταφορικά, όχι. Χαιρετώ!