Quantcast

Ψάχνουν νίκη γοήτρου Άρης και Παναθηναϊκός - Οι πιθανές ενδεκάδες

Στις 7:15 το απόγευμα κοντράρονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» Άρης και Παναθηναϊκός για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και αναζητούν νίκη γοήτρου κόντρα στα αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αμφότεροι.

Οι κίτρινοι έχουν 15 παίκτες στη διάθεσή τους, ενώ στην αποστολή των πράσινων βρίσκονται 10 ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Ακαδημία και συνολικά 14 Ελληνόπουλα.

Ο Μίχαελ Ένινγκ δεν μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τον Κόρχουτ που αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο.

Κάπως έτσι, ο Γερμανός τεχνικός του Άρη θα ξεκινήσει τους Κουέστα, Ρόουζ, Σόουζα, Μπαγκαλιάνη, Δεληζήση, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδη, Γκάμα, Μαρτίνες και Μαντσίνι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Έμαν, Διαμαντόπουλος και Τσαγκαλίδης.

Από την άλλη, ο Γιώργος Δώνης παρουσιάζεται αποφασισμένος να δώσει αρκετές ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, τους οποίους σκοπεύει να ξεκινήσει κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού, λοιπόν, θα καθίσει ο Ξενόπουλος, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά – θα έχει τους Θεοχάρη, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιο και Ζαγαρίτη.

Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ανουάρ, Κουρμπέλης και Σερπέζης, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Μπεκ, Χατζηγιοβάνης και Μακέντα.

Την αποστολή του τριφυλλιού συμπληρώνουν οι Χατζηγιαννάκης, Χριστογεώργος, Κολοβός, Μπεκ, Μπουζούκης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Περέα και Καμπετσής.

Εκτός έμειναν οι Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Νάγκι, Βέλεθ και Κόναν.