Σοκάρει ο τραυματισμός του Μουσιάλα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που διεξάγεται στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, στο φινάλε του πρώτου μέρους του προημιτελικού ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και στην Παρί Σεν Ζερμέν ο επιθετικός των Βαυαρών μπήκε στην περιοχή και άθελά του ο Τζίτζιο Ντοναρούμα του «κλείδωσε» το αριστερό πόδι.
Jamal Musiala dangerous injury #jamalmusiala #PSGvsBayern #FIFACWC #FIFAClubWorldCup #jamal #musiala pic.twitter.com/2j4rlSDnHh
— No Comment Game (@No_Comment_Game) July 5, 2025
Η εικόνα με τον πόδι του να είναι… στριμμένο κάνει τον γύρο του κόσμου και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ έχει κάταγμα στον αστράγαλο. Ο παίκτης μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου και ο Ιταλός τερματοφύλακας ξέσπασε σε κλάματα, όπως και οι άλλοι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.
Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικούς μήνες ο Μουσιάλα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ύστερα από σοβαρό τραυματισμό.