Quantcast

Αντετοκούνμπο: «Σπανούλης, ο Κόμπι της Ευρώπης» - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας εκ των καλύτερων παικτών μπάσκετ στον κόσμο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, βρίσκεται στην Ελλάδα και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ κάνοντας προπονήσεις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο 26χρονος φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς συναντήθηκε με τον Βασίλη Σπανούλη, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να του δίνει δύο φανέλες του.

Πάντως, ο δις MVP της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ είχε ζητήσει από τον αρχηγό του Ολυμπιακού μόνο μία φανέλα του. Υπογεγραμμένη και με αφιέρωση βέβαια. Και αυτό έγινε, πως θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί κάτι διαφορετικό...

Ο φόργουορντ των «Ελαφιών» και ο αρχηγός των Πειραιωτών βρήκαν την ευκαιρία να τα πουν για αρκετή ώρα πριν αρχίσει η προπόνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο «V-Span» τήρησε την υπόσχεση του και του έδωσε τη φανέλα που φορούσε την περσινή σεζόν, όταν και έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague, καθώς και τη φανέλα με την οποία αγωνίζεται τη φετινή χρονιά στη Euroleague.

Την ίδια στιγμή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, γεμάτος υπερηφάνεια, έλεγε σε μέλη του προπονητικού σταφ των Μπακς πως «ο Σπανούλης είναι ο Κόμπι της Ευρώπης».

Ο 38χρονος γκαρντ των «ερυθρολεύκων», ζήτησε και αυτός με τη σειρά του από τον «Greek Freak» τη φανέλα του, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να υπόσχεται πως θα ανταποδώσει.