Άντζελα Δημητρίου: «Καλύτερα να είμαι μόνη μου παρά να έχω κάποιον στο κεφάλι μου και να με κουράζει» - ΒΙΝΤΕΟ

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Αντζελα Δημητρίου στην κάμερα του «Τι λες τώρα!» του Mega και, μεταξύ άλλων, μίλησε γα το πρόβλημα υγείας που είχε στις φωνητικές τις χορδές και σε τι φάση βρίσκεται σήμερα η υγεία της. 

Επίσης αποκάλυψς πώς θέλει να είναι ο άντρας που θα βρίσκεται στο πλευρό της και θα την κάνει ευτυχισμένη, ενώ πέταξε και ένα “καρφί” για τους πρώην της.

«Αν τα έχεις πει όλα για τη ζωή σου, τι να βγεις να πεις στις συνεντεύξεις;», δήλωσε η κα Δημητρίου.

«Η Άντζελα Δημητρίου σκέφτεται τελείως διαφορετικά από ότι σκεφτόταν τότε», ανέφερε.

«Μετά το χειρουργείο στις φωνητικές χορδές τραγούδησα μετά από πολλούς μήνες. Πλέον ακούτε μια άλλη Άντζελα! Έπρεπε να γίνει το χειρουργείο γιατί αν το άφηνα θα είχα πρόβλημα», μίλησε για τη χειρουργική της επέμβαση.

«Πριν βγω να τραγουδήσω κάνω φωνητική έχω ένα πολύ καλό δάσκαλο», αποκάλυψε.

«Γυμνάζομαι και είμαι στα καλύτερα μου. Κάνω καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής και έχω ράψει το γλυκό μου στοματάκι», τόνισε για την καθημερινότητα της.

«Στο σπίτι είμαι η κλασσική μαμά και η καλή νοικοκυρά», δήλωσε πως είναι μια κλασσική γυναίκα.

«Μου αρέσουν τα γκουρμέ φαγητά αλλά δεν τα τρώω εγώ», είπε χαριτολογώντας.

«Δεν είμαι άτυχη, ίσα ίσα πάρα πολύ τυχερή στα προσωπικά μου. Αυτοί όλοι δεν ξέρουν που βρίσκονται ενώ εγώ ξέρω και πατάω στα πόδια μου», σημείωσε για τους άνδρες της ζωής της.

Και συνέχισε «δεν μου λείπει η συντροφικότητα. Μου αρέσει καλύτερα να είμαι μόνη μου παρά να έχω τον οποιοδήποτε στο κεφάλι μου και να με κουράζει».

«Ο ιδανικός σύντροφος θα έπρεπε να αγαπήσει όλα αυτά που έχω αποκτήσει. Την οικογένεια μου και μετά εμένα», δήλωσε για τον ιδανικό σύντροφο.

«Τα Χριστούγεννα για εμένα είναι φως. Στολίσαμε το δέντρο οικογενειακώς και άφησα τη μητέρα μου να βάλει μια μπάλα στο δέντρο», ανέφερε για το εορταστικό κλίμα στο σπίτι της.

«Θέλω κάτι διαφορετικό μετά από τόσα χρόνια στα επαγγελματικά μου», είπε για τα επαγγελματικά της σχέδια.

«Για το εμβόλιο θέλω να πω, πως είναι καλό να προσέξουμε για να έχουμε. Όπως μας καθοδηγούν έτσι πρέπει να πάμε», κατέληξε για την πανδημία.