Quantcast

Αθήνα: Γυναίκα περπατούσε και βρέθηκε στο κενό - Τι λέει για την περιπέτειά της - ΒΙΝΤΕΟ

Καθίζηση εδάφους σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ναυαρίνου, όπου μία γυναίκα περπατούσε και έπεσε μέσα σε μία τρύπα που σχηματίστηκε στο έδαφος.

Το περιστατικό συνέβη στις 10 το πρωί της Πέμπτης, λίγο μετά το ξέσπασμα της σφοδρής καταιγίδας. Η γυναίκα περπατούσε μαζί με έναν φίλο της όταν κάποια στιγμή το έδαφος υποχώρησε και έπεσε μέσα στην τρύπα. Το βάθος ήταν μεγάλο, ενώ ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Την τράβηξε πάνω ξανά ο φίλος της.

Η κα Ελένη μιλώντας στο MEGA, περιέγραψε την περιπέτειά της. Όπως είπε «καθώς έφυγα από τη δουλειά μου, περπατούσα στο πεζοδρόμιο και ξαφνικά άνοιξε το καπάκι και έπεσα στο κενό. Ευτυχώς με τράβηξαν και με έβγαλαν. Αυτή τη στιγμή έχω ένα διάστρεμμα στο πόδι μου και δεν μπορώ να πάω στη δουλειά μου».

Η ίδια τόνισε ότι «δεν υπήρχε σήμανση στο πεζοδρόμιο. Το καπάκι φαινόταν στέρεο και από τα νερά ή τις πρόχειρες εργασίες που είχαν γίνει, υποχώρησε. Πριν από έναν χρόνο είχα πέσει ξανά στην Χαριλάου Τρικούπη επειδή ήταν σπασμένο ένα πλακάκι. Το θέμα δεν είναι προσωπικό. Κάθε μέρα συμβαίνουν ατυχήματα».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA: