Quantcast

Βίκυ Κάβουρα: Έπεσε θύμα του λογιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος - «Σοκαρίστηκα...» - ΒΙΝΤΕΟ

Η Βίκυ Κάβουρα είναι ένα από τα θύματα του λογιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο πριν από λίγες εβδομάδες.

Η ηθοποιός μίλησε στο Happy Day για το πώς έμαθε ότι βρίσκεται στη λίστα με τα θύματα του 50χρονου.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Κάβουρα δήλωσε στον Alpha: «Μια πολύ γνωστή εταιρεία έδινε 60 και παραπάνω αυτοκίνητα σε μια άλλη εταιρεία με μόνο 3 υπαλλήλους ώστε να μην τα εκμεταλλεύεται. Δεν υπάρχει κάποια λογική σε αυτό… Εγώ, και πολύς κόσμος, νοικιάσαμε από αυτούς αυτοκίνητα και πληρώναμε κάθε μήνα το ανάλογο ποσό. Δίναμε ως εγγύηση χρήματα ή κάποιο αυτοκίνητο. Αυτά τα χρήματα έχουν χαθεί. Κάλεσα τον 50χρονο λογιστή για να τον πληρώσω.

Ήταν σε μια άθλια κατάσταση, σαν να είχε πάρει χάπια και να μην μπορεί να επικοινωνήσει. Τρόμαξα αλλά δεν έδωσα σημασία. 2- 3 μέρες μετά πληροφορήθηκα γι αυτό που έγινε και σοκαρίστηκα. Πάρα πολύς κόσμος την έχει πατήσει με αυτήν την υπόθεση και έχουμε μείνει χωρίς αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητό μου έχει χαθεί. Έφαγα μια κλήση και δεν ξέρω ποιος το έχει. Είναι στο όνομά μου» είπε η Βίκυ Κάβουρα.

Και πρόσθεσε: «Ο λόγος που το αναφέρω είναι γιατί ξέρω ότι πάνω από 60 – 70 άτομα την έχουν πατήσει και είναι δύσκολα, πολύ δύσκολα αυτές τις ημέρες. Μπορούμε να επικοινωνήσουμε όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε ο,τι μπορούμε να το διεκδικήσουμε. Είναι κρίμα. Την πατήσαμε. Ο 50χρονος λογιστής ήταν εξαιρετικός προς όλους μας, πίστευε στον Θεό και ήταν με τον καλό λόγο στο στόμα».

Πώς κατάλαβε όμως ότι έπεσε θύμα απάτης; Η Βίκυ Κάβουρα εξομολογήθηκε: «Το είδα στις ειδήσεις και τα έχει κατασχέσει όλα η αστυνομία και λογικό είναι. Θα μπορούσε η εταιρεία να μας στείλει κάποια ειδοποίηση και όχι να τα μαζεύει η αστυνομία. Μου μάζεψαν το αυτοκίνητο στο δρόμο, μια άλλη κοπέλα το έψαχνε σπίτι της, δεν της το είπαν ποτέ και πήγε να το δηλώσει για κλοπή. Πολύ άσχημη κατάσταση. Προσπαθούμε να δούμε από που μας ήρθε. Σοκαρίστηκα με αυτό που συνέβη στον 50χρονο λογιστή. Δεν κοιμήθηκα 2 βράδια».