Βίντεο από τη διάσωση 34χρονου που έπεσε σε γκρεμό στη Χίο

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 34χρονου στην Χίο την Τετάρτη ο οποίος έπεσε σε απόκρημνο βραχώδες σημείο, στην περιοχή Θόλος Χίου. 

Σύμφωνα με το politischios.gr άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρχές για τον απεγκλωβισμό του. Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχαν 13 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 5 οχήματα, οι οποίοι προσέγγισαν τον τραυματία. Επίσης στο σημείο έσπευσαν ο Τομέας Χίου του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο, το Λιμεναρχείο από ξηρά και θάλασσα και η Αστυνομία. Η επιχείρηση διάσωσης στήθηκε με φουσκωτό υπό τις οδηγίες του Λιμενικού που μετέφερε τον 34χρονο στη στεριά κι από εκεί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χίου για εξετάσεις και νοσηλεία. 

Ο 34χρονος διασώθηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις τραυματισμένος και μεταφέρθηκε με φορείο σε ασφαλές σημείο, όπου και παρελήφθη από ιδιωτικό αλιευτικό σκάφος προκειμένου να παραδοθεί στο Ε.Κ.Α.Β.

Τον 34χρονο εντόπισε ο πατέρας του ο οποίος ενημερώθηκε προηγουμένως από τον εργοδότη του νεαρού ότι αγνοούταν τα ίχνη του από τις 11 το πρωί κατά τη διάρκεια δρομολογίου από χώρα προς τη Λαγκάδα.