Quantcast

«Είναι αλήθειες αυτά, βγαλμένα από τη ζωή...»: Τα δάκρυα της Ελένης Καστάνη στον τηλεοπτικό αέρα - ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου ήταν το μεσημέρι της Κυριακής η Ελένη Καστάνη. 

Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Στο έκτο πάτωμα», μίλησε στην εκπομπή «Γεια Σου» και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της με την αναφορά στην αυτοκτονία του πατέρα της.

«Σου ‘δωσε ο Θεός τόσο πολύ ταλέντο, αν και μπορεί να σε δυσκόλεψε σε πολλά πράγματα. Εγώ συγκλονίστηκα όταν το διάβασα, δεν το ήξερα, ότι όταν έφυγε ο πατέρας σου πήγαινες 12 χρονών στο σχολείο στη Σητεία με μαύρο μαντήλι», είπε η παρουσιάστρια μετά την προβολή του αφιερωματικού βίντεο, με την Ελένη Καστάνη να ξεσπά σε δάκρυα.

«Με συγκινήσατε πάλι… τι να κάνουμε όμως; Είναι αλήθειες αυτά, είναι από τη ζωή βγαλμένα. Έχω αυτή τη σχιζοφρένεια σαν άνθρωπος, μπορώ να καταρρεύσω όπως τώρα με ένα αφιερωματικό βίντεο αλλά μπορώ να σηκώσω και ένα ολόκληρο βουνό στις πλάτες μου», σχολίασε εμφανώς φορτισμένη η ηθοποιός.

«Είναι και η δουλειά που κάνουμε τέτοια. Θέλει να έχεις γερό στομάχι, να αντέχεις. Είναι δουλειά της προσφοράς», τόνισε.

«Το γεγονός αυτό με τον πατέρα μου με έκανε να φιλοσοφήσω τη ζωή, να προσπαθήσω να το εξηγήσω. Κατάλαβα ότι δεν έκανε αυτά που ήθελε στη ζωή του», ανέφερε στη συνέχεια η Ελένη Καστάνη για την αυτοχειρία του πατέρα της όταν η ίδια ήταν μόλις 12 ετών.