Quantcast

Ελεονώρα Μελέτη: «Σιγά μη φοβηθώ τον οποιονδήποτε νταή, σιγά μη φοβηθώ όποιον πουλάει μούρη και αέρα» - ΒΙΝΤΕΟ

Το χθεσινό ξέσπασμα του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην εκπομπή Breakfast @ Star σχολιάστηκε το πρωί της Τρίτης από την Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα έχει αναφερθεί κατά το παρελθόν σε άσχημες συνεργασίες της.

«Θέλει λίγο εμπειρία ζωής για να καταλάβεις τον χειριστικό άνθρωπο. Δηλαδή τα νέα παιδιά, δεν τους τσιμπάνε αμέσως τους χειριστικούς ανθρώπους. Εγώ έχω δηλώσει και δημόσια –το μόνο που δεν έχω πει είναι το όνομα- ότι εγώ έχω περάσει από συνεργασία  που φοβόμουν. Και όχι μόνο εγώ.

Πριν από κάποια χρόνια μπορεί να μην αντιδρούσα αλλά έχω μάθει κι αντιδράω σε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι δειλοί, να το ξέρετε. Είναι πάρα πολύ δειλοί οι κακοποιητικοί άνθρωποι, δηλαδή αν τους κάνεις “ξουτ” θα κάνουν πίσω. Απλά πρέπει να τσιμπήσεις την κακοποιητική συμπεριφορά και να πεις σε αυτόν τον δειλό “ξουτ, κάνει άκρη”! Βεβαίως κι εγώ το έκανα. Σιγά μη φοβηθώ τον οποιονδήποτε νταή, σιγά μη φοβηθώ όποιον πουλάει μούρη, ξερολίαση και αέρα» ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Είμαι 25 χρόνια σε αυτόν τον χώρο και τους μυρίζομαι από μακριά πλέον. Δεν τους θέλω κοντά μου, τους διώχνω» κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.