Quantcast

Φρικιαστικό ατύχημα στην Ισπανία: 23χρονος τουρίστας έσπασε τον λαιμό του σε νεροτσουλήθρα

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές στην Ισπανία για έναν Βρετανό τουρίστα, καθώς η χαρά μετατράπηκε σε τρόμο και θλίψη. Ο 23χρονος Ντέιβιντ Μπρίφοτ δίνει μάχη για τη ζωή του ενώ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ισπανίας, έπειτα από ένα φρικιαστικό ατύχημα που είχε σε υδάτινο πάρκο στην Αλικάντε στην Κόστα Μπράβα.

Ο νεαρός άνδρας διασκέδαζε στις νεροτσουλήθρεςόταν έπεσε απότομα με αποτέλεσμα να μετατοπιστούν δύο σπόνδυλοι στον λαιμό του και να υποστεί βαρύ τραυματισμό στον νωτιαίο μυελό.

Ανασύρθηκε από το νερό σχεδόν αναίσθητος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και με μηχανική υποστήριξη.Οι γονείς του Λορέιν και Στέφαν έφθασαν από τη Βρετανία ώστε να είναι κοντά του ενώ ο γιος τους δίνει μάχη στη μονάδα εντατικής θεραπείας και οι γιατροί προειδοποιούν ότι ενδέχεται να είναι ανάπηρος από το στήθος και κάτω.

Οι γονείς του προσεύχονται ώστε ο γιος τους να αναρρώσει. Ο νεαρός μετά το ατύχημα, μόλις άνοιξε τα πόδια του ψέλλισε "δεν αισθάνομαι τα πόδια μου" κι εκεί άρχισε ο Γολγοθάς γι' αυτόν.