Quantcast

Γιάννης Στάνκογλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την καταγγελία του ότι οδηγός ταξί τον απείλησε με όπλο

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου σχετικά με την καταγγελία του για επίθεση που δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας από οδηγό ταξί.

Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε πως περιμένει από τις αρμόδιες Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους.

«Ό,τι έχει γίνει, υπάρχει στην κατάθεση που έχω κάνει. Αυτό είναι. Από εκεί και πέρα δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω. Αφήνω τη δικαιοσύνη και την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Οπότε δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Να είστε καλά. Το περιστατικό έγινε μετά την παράσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

 

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε καταγγελία για οδηγό ταξί ότι τον απείλησε με όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο με τον ταξιτζή και τον Γιάννη Στάνκογλου σημειώθηκε την Πέμπτη στη συμβολή των οδών Αμερικής και Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ταξί μπήκε σφήνα στη λωρίδα στην οποία κινείτο με το αυτοκίνητό του ο Γιάννης Στάνκογλου με αποτέλεσμα να υπάρξει διαπληκτισμός των δύο. Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία, όταν ο Γιάννης Στάνκογλου επιχείρησε να καταγράψει τα στοιχεία της πινακίδας του ταξί ο οδηγός του τον απείλησε με πιστόλι και τον εξύβρισε.

Στη συνέχεια, δε, ο οδηγός ταξί αποχώρησε από το σημείο με τον ηθοποιό, όμως, να προλαβαίνει να συγκρατήσει τα στοιχεία του ταξίτζή και να υποβάλει καταγγελία στο ΤΑ Συντάγματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εξύβριση.