Quantcast

Γιώργος Σαρρής: Αυτός είναι ο λόγος που διαλύθηκαν οι Ζιγκ Ζαγκ – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Σαρρής, ο επί πολλά χρόνια frontman των Ζιγκ Ζαγκ.

Ο Έλληνας τραγουδιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον λόγο που διαλύθηκε το συγκρότημα, υποστηρίζοντας πως «τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν το γκρουπ άρχισε να χάνει τη δημοτικότητα του».

«Ίσως ήμασταν το συγκρότημα που κράτησε περισσότερο από όλα. Όλα τα άλλα είχαν διακοπή κάπου στη μέση κι εμείς κρατηθήκαμε 17 χρόνια όλοι μαζί, όπως ήμασταν. Όσο περνούσαν τα χρόνια κι η δημοτικότητα του γκρουπ άρχισε να πέφτει, άρχισαν και τα προβλήματα. Όχι ότι ο ένας τα έριχνε στον άλλον αλλά εκεί αρχίζουν εκνευρισμοί και γιατί δεν κάναμε αυτό και να κάνουμε εκείνο. Υπήρχαν διαφωνίες προς την πορεία του γκρουπ. Η ατομικότητα των καλλιτεχνών είναι στον υπέρτατο βαθμό, παρόλο που δεν ήμασταν έτσι » είπε ο Γιώργος Σαρρής.

«Να σου πω την αλήθεια δεν πίστευα ότι θα διαλυθεί το συγκρότημα και δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτό. Ουσιαστικά αποχωρήσαμε ένας ένας κι εγώ επέστρεψα μετά από μια τετραετία που ήμουν εκτός αλλά η εποχή ήταν πλέον διαφορετική… Ήμασταν τέσσερα διαφορετικά άτομα που δεν έμοιαζαν μεταξύ τους και παρόλα αυτά περάσαμε τρομερά χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες και κόντρες» σημείωσε ο Γιώργος Σαρρής.