Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για το πρόβλημα υγείας της: «Ζορίστηκα και βασανίστηκα πολύ» - ΒΙΝΤΕΟ

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στο «The 2night Show» η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ηθοποιός μίλησε για τον γάμο της, ενώ στάθηκε στην περιπέτειά της με τον κορωνοϊό αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Μιλώντας για το πρόβλημα με την υπερακουσία που έπαθε είπε πως πλέον είναι καλά κι ότι όλο αυτό προκλήθηκε από μία μεμβράνη που έσπασε στο τύμπανό της ενώ έκανε πλύσεις με φυσιολογικό ορό στη μύτη.

"Κάποια στιγμή έκανα πλύση με φυσιολογικό ορό στην μύτη, όπως κάνουν πολλοί άνθρωποι και δημιούργησα ένα τραύμα, έσπασα μια μεμβράνη στο τύμπανο. Η υπερακουσία κι ότι έχει να κάνει με το αυτί είναι μια πολύ ευαίσθητη περίπτωση. Είναι πολύ εσωτερικό, χάνεις την ισορροπία σου και δεν μπορείς να επικοινωνήσεις σωστά", ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Είναι μια ευαισθησία στους ήχους. Μπορεί κάποιος να κουνούσε το χαρτί και να πεταγόμουν και πέρα από αυτό άκουγα την φωνή μου μέσα εκατό φορές πάνω. Ζορίστηκα και βασανίστηκα πολύ, με είχε πάρει αρκετά από κάτω. Κάποια στιγμή είπα θα ζήσω με αυτό και θα το δω αλλιώς. Από εκείνη την ημέρα άρχισα να καλυτερεύω. Δεν είναι μαγικό, είναι επειδή άλλαξα αντιμετώπιση και το αγάπησα».

Πέρασε δύσκολα όμως όταν κόλλησε κορωνοϊό, καθώς επηρεάστηκε το τριχωτό της κεφαλής της και κάπως έτσι πήρε την απόφαση να κόψει τα μαλλιά της.

«Νόσησα την ημέρα που έκανα το εμβόλιο. Προφανώς το είχα από πριν. Πήρα έντονα τη δόση και το πέρασα δύσκολα προς το τέλος των 10 ημερών τα μαλλιά μου αντιδρούσαν άσχημα σταμάτησε να αιματώνεται η τρίχα και ήταν σαν να φοράω περούκα κι έτσι τα έκοψα», περιέγραψε.