Μαλέσκου κατά Καινούργιου: «Να μην γινόμαστε "νούμερα" για τα νούμερα» - Τι απάντησε η «Super Κατερίνα»

Το πρωί της Τετάρτης ξέσπασε τηλεοπτικός πόλεμος ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή ένα ρεπορτάζ για το μέλλον της εκπομπής «Love It».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταφέρθηκε από την εκπομπή Super Κατερίνα, η εκπομπή Όλα Γκουντ παίρνει τη θέση της εκπομπής Love It στον Σκάι.

Λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής της, η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε τον λόγο και ξέσπασε κατά της Κατερίνας Καινούργιου. 

Την ώρα που η Ιωάννα Μαλέσκου απαντούσε στην Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, η δεύτερη ενημερωνόταν για τα όσα έλεγε η ίδια και οι συνεργάτες της στον αέρα του ΣΚΑΪ και θέλησε να πάρει θέση.

«Μου στέλνει ο αδερφός μου και με ρωτάει τι είπατε για τη Μαλέσκου. Ότι έχει βγει και μιλάει πολύ άσχημα για μένα και μου δίνει συμβουλές. Δε ξέρω τι έχει και αν παρακολούθησε την εκπομπή. Εμείς μεταφέραμε ένα ρεπορτάζ και είπαμε πως ευχόμαστε να μην ισχύει και να της δώσουν και άλλο χρόνο. Είχαμε τη διάψευση του ΣΚΑΙ που την μετέφερε στον αέρα ο Χάρης. Δε ξέρω τι της μετέφεραν. Το να βγαίνει τώρα και να μιλάει για ασέβεια… Για να μου στέλνει ο αδερφός μου μήνυμα… Μιλάει για μικροπρέπεια για μένα. Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δε δημιουργώ κόντρες. Και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλήσεις. Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, σε συμβουλεύουν έτσι, είναι και αυτοί που αργότερα θα σου πουν “Ιωάννα λυπόμαστε”. Επειδή τα έχω βιώσει και εγώ αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία για δικιά σου προστασία. Και δεν το συνεχίζω» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.