Quantcast

Μωρό εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα πώλησης παιχνιδιών!

Σε περιπέτεια κατέληξε μια βόλτα για πίτσα, για μία οικογένεια από την Αλαμπάμα. Το 2χρονο αγόρι κόλλησε μέσα στο μηχάνημα αυτόματης πώλησης παιχνιδιών.

Ο πιτσιρικάς είχε «βάλει» στο μάτι μία χρωματιστή μπάλα που ήταν μέσα στο μηχάνημα και δεν θα άφηνε τίποτα να του σταθεί εμπόδιο.

Το αγόρι μπήκε από εκεί που βγαίνουν τα παιχνίδια μέσα στο μηχάνημα και δεν άργησε να καταλάβει πως δεν μπορούσε να βγει.

Η αδελφή του ήταν που τον είδε και ειδοποίησε αμέσως τους γονείς τους, εξηγώντας πως «δεν πρόκειται για παιχνίδι».

Οι γονείς δεν πίστευαν ότι μπορεί το παιδί να κινδυνεύσει από το παιχνίδι, αφού δεν φανταζόντουσαν πως μπορεί να μπει μέσα στο μηχάνημα.

Παιδί - αυτόματο μηχάνημα πώλησης παιχνιδιών

Η μητέρα κοίταζε συνέχεια το παιδί, ενώ έτρωγαν στο εστιατόριο και όταν για μία στιγμή γύρισε από την άλλη και τον ξαναείδε, ήταν μέσα στο μηχάνημα αυτόματης πώλησης παιχνιδιών. Όρθιος!

Όμως, η πόρτα άνοιξε για να μπει, αλλά δεν άνοιγε για να βγει, ενώ έσπρωχνε κι ο ίδιος όσο οι γονείς του προσπαθούσαν να τον βγάλουν έξω.

Παιδί - αυτόματο μηχάνημα πώλησης παιχνιδιών

Οι υπάλληλοι του εστιατορίου δεν μπορούσαν να βρουν το κλειδί για να το βγάλουν έξω κι έτσι, φώναξαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, που ανέλαβε τον απεγκλωβισμό του, ενώ οι γονείς του τον κρατούσαν απασχολημένο και ήρεμο.

Τελικά, μετά από 20 λεπτά, το αγόρι βγήκε σώο από το μηχάνημα, ενώ οι πυροσβέστες του έκαναν δώρο και ένα από τα παιχνίδια, λόγω του ότι συνεργάστηκε μαζί τους στην επιχείρηση.