Νέες αποκαλύψεις για τον 21χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη: «Κυνηγούσε κορίτσια» λέει φίλος του

«Είναι γνωστό ότι κυνηγούσε κορίτσια» δήλωσε φίλος του 21χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Μιλώντας στο Star, φίλος του κατηγορούμενου αποκάλυψε πως η δράση του 21χρονου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, ήταν κοινό μυστικό στις παρέες του νησιού:

"Είναι γνωστό ότι κυνηγούσε (κορίτσια). Ξέρω ότι ήταν συνεχώς στο κυνήγι. Ό,τι πρόβλημα και να δημιουργούσε τον προστάτευε πάντα η οικογένειά του. Είχε δηλαδή πάντα την πλάτη του καλυμμένη. Δεδομένου της οικονομικής του επιφάνειας και των προβλημάτων που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν, τα οποία καλύφθηκαν, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πεις ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε αυτόν τον άνθρωπο να τον αναγκάσει να κάνει κάτι που δεν ήθελε".

"Δεν φοβόταν ούτε την αστυνομία …"

Όπως περιέγραψε ο φίλος του 21χρονου, "κάποια στιγμή τον σταμάτησαν σκέψου για τροχονομικό έλεγχο με την μηχανή του και πέταξε τη μηχανή του πάνω στο αμάξι το αστυνομικό. Προπηλάκισε και γνωστό δικηγόρο της Ρόδου απλά επειδή δεν του άρεσε ο τρόπος που πάρκαρε ο δικηγόρος το αμάξι του".