Quantcast

Παπασπηλιόπουλος: Με τρομάζει λίγο η εξουσία του γονιού - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ έκανε λόγο και για την κατάχρηση εξουσίας, που είναι κάτι που τον ενοχλεί πολύ. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει πολύ μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος ήταν ένας από τους καλεσμένους της εκπομπής  της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται" και ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην αλλαγή στοιχείων του χαρακτήρα του με την πάροδο του χρόνου και το γιατί επιλέγει να κάνει πολλές δουλειές παράλληλα. Επίσης ανέφερε το πόσο πολύ τον εκνευρίζει η κατάχρηση εξουσίας.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Λέω διάφορα ψέματα στον εαυτό μου. Λέω ότι δε μου αρέσει που τα κάνω όλα μαζί, ότι τώρα τύχανε… Πάντα κάτι θα βρω να λέω αλλά στην πραγματικότητα πάντα μου αρέσει να κάνω πολλά πράγματα μαζί. Όσο μεγαλώνω διεκδικώ περισσότερο. Έχω ενοχή με την τεμπελιά, είμαι ενοχικός άνθρωπος πολύ. Έχω πεποίθηση τεμπέλη, νομίζω ότι είμαι τεμπέλης. Και τώρα αν με ρωτήσεις, θα σου πω ότι είμαι τεμπέλης αλλά δεν είμαι»

«Με ενοχλεί η αγένεια. Αυτό που με δυσκολεύει πολύ είναι η κατάχρηση της εξουσίας, της όποιας εξουσίας. Αυτό με φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Όταν οι άνθρωποι με κάποιο τρόπο εκμεταλλεύονται αυτό που τους έχει δοθεί για να φερθούν άσχημα στους άλλους… Η καλοσύνη είναι σπουδαίο πράγμα. Το ωραιότερο δώρο μεγαλώνοντας είναι να συναντιέται κανείς με την καλοσύνη… Προσωπικά έχω εξουσίες. Δεν είναι ψέμα. Δε με τρομάζει. Με τρομάζει λίγο η εξουσία του γονιού γιατί εκεί είναι λίγο δύσκολο να το διαχειριστείς αλλά σε σχέση με το επάγγελμα, όχι δε με τρομάζει. Αυτά μου είναι αυτονόητα, είναι πολύ απλά να τα διαχειριστώ».

Δείτε το σχετικό βίντεο: