Quantcast

Πατέρας μικρού Μάριου που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα: Η πολιτεία μας έχει γυρίσει την πλάτη

Ο πατέρας που έχασε τον γιο του από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι περιγράφει την καθημερινότητα στην περιοχή: όπλα, ναρκωτικά και ληστείες...

Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς χτύπησε σήμερα σε όλα τα σχολεία της χώρας. Πρόκειται, όμως, για μια δύσκολη ημέρα για τον τραγικό πατέρα του άτυχου Μάριου, που έχασε τη ζωή του στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα.

Όπως δήλωσε ο κ. Σουλούκος, μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», ο Μάριος θα ήταν σήμερα 13 ετών και θα ετοιμαζόταν κι αυτός για τον καθιερωμένο αγιασμό.

«Είναι κάτι που δεν μπορείς να το δεχθείς. Απλώς προσπαθείς να μάθεις να ζεις με την απώλεια» δήλωσε ο ίδιος. Εμφανίστηκε απαισιόδοξος για το μέλλον των ερευνών, καθώς όπως είπε, έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν βρέθηκε το όπλο και έτσι υπάρχει έλλειψη στοιχείων.

Ο κ. Σουλούκος κατηγόρησε την πολιτεία ότι έχει γυρίσει την πλάτη στο Μενίδι, η καθημερινότητα του οποίου είναι τα όπλα, τα ναρκωτικά και οι ληστείες. «Ζητάμε ασφάλεια» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τους ασυνείδητους που συνεχίζουν να αδιαφορούν για τους κινδύνους των πυροβολισμών τόνισε: «Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η στιγμιαία ευχαρίστηση».