Quantcast

Σοφία Μανωλάκου: Με πιάνει ο φόβος αν θα ήμουν σωστή μητέρα, αυτό με πνίγει - ΒΙΝΤΕΟ

Η Σοφία Μανωλάκου ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τους «Παγιδευμένους», την παιδική της ηλικία, τη σχέση της με τον Σπύρο Σπαντίδα.

Αναφερόμενη στα «Καλημερούδια» την εκπομπή του Mega όπου συμμετείχε με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε:

«Είναι πολύ δύσκολο το ζωντανό. Το μόνο κοινό του ηθοποιού και του παρουσιαστή είναι η “έκθεση”».

«Όταν χώρισαν οι γονείς μου και εγώ και ο αδερφός μου πήγαμε να ζήσουμε με τον μπαμπά μου. Έγινε πολύ ομαλά αυτό. Ήταν σαν φυσική εξέλιξη να συμβεί αυτό, δεν υπήρχε ποτέ θέμα επιλογής» ανέφερε για το διαζύγιο των γονιών της.

«Ο Νικηφόρος Βρεττάκος ήταν αδελφός της γιαγιάς μου. Τον πρόλαβα» είπε αναφερόμενη στις Κροκεές όπου έζησε στην παιδική της ηλικία, τον τόπο καταγωγής του ποιητή.

«Όταν έφυγα από την Αθήνα ήταν δύσκολα γιατί ήμουν στην εφηβεία. Φοβόμουν ότι τα παιδιά δεν θα με αποδεχτούν και κλείστηκα στο καβούκι μου».

Μιλώντας για τη σχέση της με τον ηθοποιό Σπύρο Σπαντίδα που μετράει 14 χρόνια, αναφέρθηκε στο αν θα ήθελε να κάνει παιδιά.

«Με πιάνει ο φόβος αν θα ήμουν σωστή μητέρα, αυτό με πνίγει. Σκέφτομαι αν θα μπορώ να το μεγαλώσω μόνη μου. Δεν θέλω να κάνω παιδί επειδή έχω  ένα πολύ καλό πατέρα ή σύντροφο δίπλα μου, θέλω να κάνω παιδί επειδή εγώ μπορώ να το κάνω».

«Είμαι πολύ βολική στη σχέση μου. Ζηλιάρα μόνο όταν μου δοθεί αφορμή» ανέφερε ενώ παραδέχτηκε ότι είναι ακατάστατη.

Όπως είπε, πάσχει από τη νόσο του Κρον, μόνο που το έχει κρατήσει σε πολύ καλό επίπεδο και κατά την προσωπική της κρίση «η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο στα αυτοάνοσα».

Σε ερώτηση αν θα συνεχίσουν οι «Παγιδευμένοι» για δεύτερη χρονιά, απάντησε: «Πιστεύω ναι, δεν ξέρω κάτι».