Quantcast

Σπάνιο τηλεοπτικό ντοκουμέντο με τον Τόλη Βοσκόπουλο: Η έκπληξη και οι συγκινητικές στιγμές στον «αέρα» - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα σπάνιο τηλεοπτικό ντοκουμέντο από την εκπομπή του Νίκου Μαστοράκη "Αυτή είναι η ζωή σας" με τον Τόλη Βοσκόπουλο παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. 

Ο πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού συγκινείται με τη μητέρα του. Την υποδέχεται στην εκπομπή όπου είναι καλεσμένος και πέφτει στην αγκαλιά της. Εκείνη τον κρατάει σφιχτά, τον φιλάει. Ο Νίκος Μαστοράκης τη ρωτά ποιο από όλα τα παιδιά της αγαπά περισσότερο και εκείνη χωρίς δισταγμό απαντά "τον Τόλη μου".

"Τις κόρες σας;" αναρωτιέται ο παρουσιαστής με εκείνη να απαντά "και τις κόρες μου, αλλά τον Τόλη πιο πολύ" επειδή ήταν ο μοναχογιός της. Ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν σταματάει σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης να την αγκαλιάζει και να τη φιλάει χαμογελώντας ευτυχισμένος, ενώ λίγες στιγμές μετά ίδιες σκηνές διαδραματίζονται όταν στο στούντιο μπαίνει ο πατέρας του.

Συγκίνηση προκάλεσαν και οι σκηνές από τη στιγμή που οι τρεις αδελφές του Τόλη του κάνουν έκπληξη. Η εκπομπή αυτή ήταν αφιερωμένη στον Τόλη Βοσκόπουλο, ενώ πρόκειται για σπάνιο τηλεοπτικό ντοκουμέντο από την εκπομπή του Νίκου Μαστοράκη.

Στον Νίκο Μαστοράκη είχαν μιλήσει και η Ζωή Λάσκαρη με τον Τόλη:" Πιστεύω ότι είναι ο εκπληκτικότερος συνεργάτης που έχει περάσει ποτέ από το ελληνικό θέατρο" είχε πει η Ζωή με τον Τόλη να απαντά: "Είναι ένα μωρό παιδί που αγαπάει την πιπίλα, αγαπά το μπιμπερό, αγαπά την νταντά και μετά απ' όλα αυτά που έχει, αγαπά τις κούκλες, αγαπά τη δουλειά της...πολύ"

"Αγαπά τον Τόλη!" προσθέτει ο παρουσιαστής.

"Δεν ξέρω" χαμογελά εκείνος.

"Πολύ" απάντησε η ίδια η Ζωή Λάσκαρη.