Quantcast

Στάνλεϊ Τζόνσον: Χαλαρές στιγμές στο Πήλιο - Τι λένε οι γείτονές του - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια παραδοσιακή ταβέρνα, στο Χόρτο Πηλίου, δείπνησε το βράδυ της Πέμπτη (2/7), ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον. Ο Στάνλεϊ Τζόνσον παράγγειλε το αγαπημένο του ελληνικό φαγητό, σουβλάκι, και ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί.

Στις αποκλειστικές εικόνες του Mega, ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον απολαμβάνει το κρασί του, ενώ κάποια στιγμή μιλάει στο κινητό του με μια Βρετανή δημοσιογράφο.

Παραστατικά, με το ένα του χέρι υψωμένο, της περιγράφει την περιπέτειά του, όταν δημοσιογράφοι μπήκαν μέσα στον κήπο της βίλας του, ενώ της επισήμανε ότι πέρασε από όλους τους απαραίτητους ελέγχους κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Έσπασε την καραντίνα το δεύτερο βράδυ

Ο πατέρας του Βρετανού Πρωθυπουργού έφτασε στην Αθήνα την Τετάρτη και από εκεί ταξίδεψε για το Πήλιο, όπου διατηρεί την πολυτελή βίλα του, με την πισίνα και τον ελαιώνα. Δεν άντεξε όμως τη μοναξιά και έσπασε την καραντίνα για να επισκεφτεί την αγαπημένη του ταβέρνα.

Η κυρία Μάρθα, ιδιοκτήτρια της ταβέρνας, που εδώ και χρόνια είναι η νούμερο ένα επιλογή για την οικογένεια Τζόνσον μίλησε στο LIVE NEWS. «Όλη η οικογένεια έρχεται για φαγητό εδώ. Είναι γλυκύτατοι και ήρεμοι άνθρωποι. Δοκιμάζουν τα πάντα από την ελληνική κουζίνα» αναφέρει.

«Είναι απλός και ευγενικός»

Το παραθαλάσσιο χωριό Χόρτο του Παγασητικού, είναι το αγαπημένο καταφύγιο της οικογένειας Τζόνσον για διακοπές εδώ και χρόνια. Εδώ επέλεξε ο Στάνλεϊ Τζόνσον να χτίσει τη «Βίλα Ειρήνη», την πέτρινη μονοκατοικία με τις τέσσερις κρεβατοκάμαρες, την πισίνα και την μοναδική θέα στο Αιγαίο. Εδώ απέκτησε φιλίες χρόνων με Έλληνες, που μοιράζονται κάθε χρόνο με τον ίδιο αλλά και με το γιο του Μπόρις τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Τι λένε οι γείτονες του Στάνλεϊ Τζόνσον

Ιδιαίτερα αγαπητός είναι στους κατοίκους της περιοχής ο Στάνλεϊ Τζόνσον, γι' αυτό και στην περιοχή υπάρχει εφησυχασμός μετά την έλευσή του και όχι πανικός, παρότι κυκλοφόρησε στο χωριό. Ο Τζόνσον ο πρεσβύτερος είναι λάτρης της χώρας μας, την επισκέπτεται εδώ και δεκαετίες και φυσικά έχει διαμορφώσει φιλίες με τους κατοίκους του χωριού.

Ο κ. Πούλος, γείτονας της οικογένειας Τζόνσον, μίλησε στην κάμερα του MEGA, για την σχέση του μαζί τους.

«Είμαστε φίλοι με τον κ. Στάνλεϊ και με τον Μπόρις. Είναι αγαπημένα πρόσωπα. Είναι φίλοι. Δεν τρομάζουμε που ήρθαν γιατί ξέρουμε ότι είναι υπεύθυνοι άνθρωποι και μάθαμε ότι έκανε όλα τα τσεκ απ. Επίσης δεν έχει κάποια αδιαθεσία. Εμείς τον περιμένουμε να πιούμε μαζί το καφεδάκι μας, να τον ρωτήσουμε πως πέρασε με την πανδημία. Στην περιοχή μας ήρθε το 2009-10, αλλά στην Ελλάδα έρχεται περισσότερα χρόνια», δήλωσε.