Συγκλονίζει η κόρη της ηλικιωμένης στους Αγίους Θεοδώρους: Tη σκότωσαν, την πάτησαν χωρίς δεύτερη σκέψη

Συκλονίζει η κόρη της άτυχης ηλικιωμένης. Δηλώνει στον ΑΝΤ1 ότι οι δράστες τους παρακολουθούσαν... Κοντά στη σύλληψή τους η ΕΛΑΣ. 

Εφόδους σε καταυλισμούς Ρομά σε Αττική, Βοιωτία και Κορινθία πραγματοποιεί η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ανδρών που παρέσυραν με το αυτοκίνητό τους και σκότωσαν μια ηλικιωμένη γυναίκα στους Αγίους Θεοδώρους για να τη ληστέψουν.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στα ίχνη των δραστών, καθώς εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά αυτοκίνητο που δεν αποκλείεται να είναι εκείνο που σκότωσε την άτυχη γυναίκα. Ωστόσο, αγνοούνται ακόμα οι ιδιοκτήτες του.

Παράλληλα, η αστυνομία έχει στα χέρια της φωτογραφίες με τα πρόσωπα των δραστών, οι οποίες ερευνώνται με ιδιαίτερη προσοχή.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει η κόρη της άτυχης ηλικιωμένης στους Αγίους Θεοδώρους. Μιλώντας αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι οι δράστες τους παρακολουθούσαν.

«Οι γονείς μου είχαν κατέβει στο χωριό των Αγίων Θεοδώρων να ψωνίσουν. Αυτοί τους ακολούθησαν στα δυο μαγαζιά που πήγαν να κάνουν τα ψώνια τους οι άνθρωποι. Ήταν ο αδερφός μου ο οποίος έχει χτυπήσει το πόδι του κι έχει πατερίτσες κι ακούει 'Κυρία, κυρία'. Της λέει μαμά σε φωνάζουν» περιγράφει η κόρη του θύματος και προσθέτει:

«Βγαίνει ο αδερφός μου, η μαμά μου έξω να δει τι γίνεται, βλέπει ο ένας από τους δυο την αλυσίδα, την τραβάει από τον λαιμό, παλεύει η μητέρα μου για να μη της πάρουν την αλυσίδα φωνάζοντας τον αδερφό μου και τον πατέρα μου.  Βγαίνοντας ο αδερφός μου και ο πατέρας μου έξω τρέχοντας, αυτοί πανικοβλήθηκαν, γκάζωσαν, την πέρασαν από πάνω και τη σκότωσαν επί τόπου. Την πάτησαν χωρίς δεύτερη σκέψη... 73 χρονών ήταν ...έξω από την πόρτα της... μια αλυσίδα που δεν είχε καμία αξία πόσο μάλλον το να στοιχίσει μια ολόκληρη ζωή».

Η κόρη της άτυχης γυναίκας πρόσθεσε ακόμα: «Την σκότωσαν, την πάτησαν χωρίς δεύτερη σκέψη, γκάζωσαν και την πέρασαν από όλες τις ρόδες, χωρίς να σκεφτούν, χωρίς να τους νοιάξει, την άφησαν σε πόσα μέτρα... Δεν έχει ξαναγίνει, όχι... Δεν έχει ξανακούσει κανένας κάτι τόσο πολύ άγριο».