Τα... ακριβά γούστα της κας Ερντογάν

Στο στόχαστρο επικρίσεων βρίσκεται για μία ακόμα φορά η σύζυγος του Τούρκου προέδρου, Εμινέ Ερντογάν, λόγω των ακριβών της γούστων.

Το προεδρικό ζεύγος αναχώρησε για επίσημη επίσκεψη στην Ουγγαρία και η Εμινέ Ερντογάν εθεάθη εισερχόμενη στο αεροπλάνο με μία πανάκριβη Channel τσάντα, αξίας 5.000 ευρώ.

Τα ΜΜΕ της αντιπολίτευσης κάνουν λόγο για πρόκληση την ώρα που στη χώρα υπάρχει κρίση, με τη «Τζουμχουριέτ» να πρωτοστατεί στα πικρόχολα σχόλια. «Το σαράι ούτε που την ακούει την κρίση. Η Εμινέ Ερντογάν αυτή τη φορά κράτησε τσάντα 35 χιλιάδων λιρών». Και συνεχίζει, «ο πολίτης έχει πνιγεί στις αυξήσεις, αλλά το σαράι δεν λέει να κάνει πίσω στα πολυτελή έξοδα».

Η Εμινέ Ερντογάν είχε ξαναβρεθεί στο επίκεντρο σχολιασμού με μία τσάντα Hermes, αξίας 50 χιλιάδων δολαρίων, που είχε κρατήσει σε άλλο της ταξίδι.

Αλλά τα λούσα δεν σταματούν στις τσάντες… H ένοικος του σαραγιού έχει πολλές φορές προκαλέσει τα σχόλια για το νερό δράκου, τα φρούτα συνοδεία aloe vera, το σούσι από σολομό με πιπερόριζα και άλλα υπερλούξ εδέσματα, τα οποία αρέσκεται να… γεύεται ως μία γνήσια, σύγχρονη «σουλτάνα».