Quantcast

Ταμίλα Κουλίεβα: Οι λόγοι που δεν ήθελε να γίνει ο γιος της ηθοποιός - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ταμίλα Κουλίεβα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» της δημόσιας τηλεόρασης.

Μέσα σε όλα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στον πολυαγαπημένο της γιο εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν θέλησε να ακολουθήσει ούτε τον δικό της επαγγελματικό δρόμο ούτε του πατέρα του.

Ειδικότερα, η Ταμίλα Κουλίεβα εξομολογήθηκε πως «όπως πολλά παιδιά στην ηλικία που πρέπει να αποφασίσουν τι θέλουν να ακολουθήσουν, ήταν πάρα πολύ δύσκολο μιας και ποιος ξέρει ακριβώς. Ποτέ δεν του είπαμε όχι, είπαμε "ό,τι θες" αλλά έμμεσα καταλάβαινε τουλάχιστον από μένα πως δεν θα χαρώ ιδιαίτερα να ακολουθήσει το δικό μου επάγγελμα. Όχι επειδή δεν είναι καλό το επάγγελμα ή δεν είναι ωραίος ο χώρος. Γιατί θεωρώ όμως ότι ο άνθρωπος πρέπει να αποφασίζει μόνος για τον εαυτό του, να καταλάβει τι θέλει ο ίδιος όσο μπορεί σε αυτή την ηλικία και από τη στιγμή που έχει και τους δυο γονείς να έχουν καταφέρει κάποια πράγματα να μην ταλαιπωρηθεί μετά διότι καλώς ή κακώς υπάρχει και η σύγκριση που ακολουθεί αυτά τα παιδιά».

«Ο Στέφανος είχε ζήσει την εμπειρία και αυτό το επάγγελμα από μικρός γιατί έχει κάνει κάποιους ρόλους στο θέατρο από επτά χρονών. Δεν τον έπαιρνα μαζί μου από ανάγκη στα γυρίσματα αλλά τον παίρναμε γιατί θεωρούσαμε ότι ήταν καλό να δει με τι ασχολείται ο γονιός. Πως είναι, που λείπει τόσες ώρες και τι κάνει ακριβώς» πρόσθεσε, ακόμα, η ηθοποιός που τη φετινή σεζόν συμμετέχει στο επιτυχημένο σίριαλ «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1.